Life

Drama Monicăi Pop: ”Au fost niște lucruri greu de suportat”

Suferința Monicăi Pop. Renumitul medic oftalmolog a avut parte de mai multe momente grele. Lucrurile pe care le-a îndurat.
23.08.2023 | 10:34
Drama Monicai Pop Au fost niste lucruri greu de suportat
Suferința Monicăi Pop. Renumitul medic oftalmolog a avut parte de mai multe momente grele. Lucrurile pe care le-a îndurat. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Drama Monicăi Pop. Doctorul a mărturisit că au fost niște lucruri greu de suportat în urmă cu foarte mulți ani. Prin ce a trecut în copilărie, în casa bunicii sale, acolo unde a crescut, părinții fiind aflați la 500 kilometri distanță.

Suferința Monicăi Pop. Renumitul medic oftalmolog a avut parte de mai multe momente grele. Lucrurile pe care le-a îndurat

Monica Pop și-a deschis sufletul într-o emisiune și a vorbit despre suferința care a marcat-o atunci când era mică. Renumitul medic oftalmolog a avut parte de mai multe momente grele din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Doctorul a fost invitat în podcast-ul moderat de Mihai Ghiță, numit În oglindă, dezvăluind că primea foarte puțini bani de la bunica sa când mergea la grădiniță și la școală. Femeia care locuia într-o casă cu două camere era foarte săracă.

„Bunica mea avea două camere. În una dintre ele a stat bunicul meu care a murit când aveam eu 5 ani. Am avut o singură pernă în casă. Acum am tendința să cumpăr multe perne. Pe bunica mea o chema Suzana.

ADVERTISEMENT

Eu pe părinții mei îi vedeam o dată sau de două ori pe an, mă duceam doar în vacanță la ei. Eu eram un copil lipsit de apărare. Aveam eu mamă, tată, dar erau la 500 km. Bunica era foarte săracă.

Părinții mei trimiteau bani, dar puțini. Am fost neastâmpărată, dar cu extrem de mult bun simț, fiindcă știam că nu are bani. Nu îi ceream nimic niciodată, deși voiam. Bunica îmi dădea 50 de bani pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Au fost niște lucruri geru de suportat pentru un copil”, a povestit Monica Pop. Din păcate, nu este singura dramă cu care s-a confruntat medicul până acum, fiind diagnosticată cu cancer pancreatic, fiind operată de mai multe ori.

Boala a recidivat în ultimii ani, însă doctorul a luat tratament și a făcut chimioterapie de fiecare dată pentru a se vindeca. Medicul nu s-a plâns niciodată și de fiecare dată a revenit la spital la scurt timp după operații.

ADVERTISEMENT

Monica Pop, de 10 ani în lupta cu cancerul

Monica Pop se află de 10 ani în luptă cu cancerul, la un moment dat având șoc anafilactic la una dintre citostatice. A simțit o mâncărime foarte puternică și i-a spus unei prietene care era cu ea în salon să oprească perfuzia.

A fost dramatic, dar într-un final a trecut cu bine peste această problemă. Doctorul a mai subliniat că și-a dorit să trăiască pentru a vedea un nepot din partea fiicei sale, Suzana Letiția. Fata i-a dăruit în cele din urmă 2 copii.

ADVERTISEMENT
Tags: