Life

Drama neștiută a lui Alin Chirilă de la Survivor România: „30% șanse să supraviețuiască”

Alin Chirilă de la Survivor România a vorbit despre cel mai chinuitor moment al vieții sale. Războinicul a izbucnit în plâns.
06.03.2023 | 20:00
Drama nestiuta a lui Alin Chirila de la Survivor Romania 30 sanse sa supravietuiasca
Alin Chirilă de la Survivor România ascunde o dramă de neimaginat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Imaginea de războinic dur a lui Alin Chirilă de la Survivor România ascunde o poveste dramatică! În urmă cu câțiva ani, concurentul situat pe locul întâi în clasamentul sportiv a trăit un necaz greu de imaginat!

Alin Chirilă de la Survivor România ascunde o dramă teribilă

Războinicul a vorbit și despre relația dificilă pe care o are cu fratele său, care s-a îndepărtat de el. Alin a spus că a crezut că femeia cu care fratele său s-a combinat ar fi stat în spatele răcirii acestei relații, dar avea să descopere că lucrurile nu au stat chiar așa.

ADVERTISEMENT

„Visul fratelui meu a fost să devină luptător. Am început să lucrez cu el. El s-a cuplat cu o fată și s-a lăsat de sport. Și-a îndreptate atenția de la familia lui către ea.

Mereu aveam impresia că e din cauza ei. Am început să mă cert cu ea. M-am dus și la ea acasă. La un moment dat, mi-a zis că nu are nicio vină, că așa vrea el”, a povestit Alin Chirilă descumpănit în episodul din 6 martie al show-ului Survivor România de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Chirilă a relatat, apoi, că nu a avut o copilărie tocmai roz. De mic a fost nevoit să muncească, să își câștige existența din diferite surse. Când a cunoscut-o pe soția sa, Loredana, lucrurile au început să se schimbe în bine pentru Alin, însă venirea pe lume a celui de-al doilea copil i-a dat universul peste cap. Acesta a fost diagnosticat cu peritonită, iar medicii i-au dat șanse mici la operația pe care micuțul a suferit-o.

„Când l-au băgat în operație, avea 30% șanse să supraviețuiască”

Luptătorul nu și-a putut ascunde lacrimile atunci când a vorbit despre complicația medicală a copilului său. Momentul în care a trebuit să își dea acordul pentru intervenția chirurgicală a fost de o încărcătură emoțională cu care Alin nu s-a mai confruntat niciodată.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că i s-a rupt sufletul când își vedea pruncul extrem de slăbit, numai piele și os, atât el cât și Loredana, partenera de viață, ajungând în culmile disperării. Operația a decurs cu bine, iar acum copilul este în afara oricărui pericol.

„Copilăria noastră nu a fost roz. Copilăria mea a fost muncă și iar muncă. Am muncit pe șantiere și ca security. Soția mea a avut o viață în spate foarte grea, aici ne-am potrivit. La cel de-al doilea copil eram în Londra. A fost bolnăvicios, aparent o răceală banală s-a transformat în cel mai mare impas din viața noastră. Am stat 5 zile acasă, apoi în spital, până când am aflat că are peritonită. Ne uitam la copilaș, slăbise mult. Era piele și os. Ne ținea de mână…

ADVERTISEMENT

Când l-au băgat în operație, avea 30% șanse să supraviețuiască. Trebuia să semnăm foaia să îl bage în operație. Când am văzut foile alea, s-a rupt sufletul în mine. A fost cel mai urât moment pe care l-am trăit în viața asta. Nu puteam decât să aștept, să plâng, să se întâmple o minune. Minunea a fost că a decurs bine operația, acum e sănătos și îi mulțumesc lui Dumnezeu că este în regulă”, a mărturisit Alin, cu lacrimi în ochi, la Survivor România.

 

 

ADVERTISEMENT