Life

Drama neștiută a lui Alin Chirilă de la Survivor România: „30% șanse să supraviețuiască”

Alin Chirilă de la Survivor România a vorbit despre cel mai chinuitor moment al vieții sale. Războinicul a izbucnit în plâns.
06.03.2023 | 20:00
Drama nestiuta a lui Alin Chirila de la Survivor Romania 30 sanse sa supravietuiasca
Alin Chirilă de la Survivor România ascunde o dramă de neimaginat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Imaginea de războinic dur a lui Alin Chirilă de la Survivor România ascunde o poveste dramatică! În urmă cu câțiva ani, concurentul situat pe locul întâi în clasamentul sportiv a trăit un necaz greu de imaginat!

Alin Chirilă de la Survivor România ascunde o dramă teribilă

Războinicul a vorbit și despre relația dificilă pe care o are cu fratele său, care s-a îndepărtat de el. Alin a spus că a crezut că femeia cu care fratele său s-a combinat ar fi stat în spatele răcirii acestei relații, dar avea să descopere că lucrurile nu au stat chiar așa.

ADVERTISEMENT

„Visul fratelui meu a fost să devină luptător. Am început să lucrez cu el. El s-a cuplat cu o fată și s-a lăsat de sport. Și-a îndreptate atenția de la familia lui către ea.

Mereu aveam impresia că e din cauza ei. Am început să mă cert cu ea. M-am dus și la ea acasă. La un moment dat, mi-a zis că nu are nicio vină, că așa vrea el”, a povestit Alin Chirilă descumpănit în episodul din 6 martie al show-ului Survivor România de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Chirilă a relatat, apoi, că nu a avut o copilărie tocmai roz. De mic a fost nevoit să muncească, să își câștige existența din diferite surse. Când a cunoscut-o pe soția sa, Loredana, lucrurile au început să se schimbe în bine pentru Alin, însă venirea pe lume a celui de-al doilea copil i-a dat universul peste cap. Acesta a fost diagnosticat cu peritonită, iar medicii i-au dat șanse mici la operația pe care micuțul a suferit-o.

„Când l-au băgat în operație, avea 30% șanse să supraviețuiască”

Luptătorul nu și-a putut ascunde lacrimile atunci când a vorbit despre complicația medicală a copilului său. Momentul în care a trebuit să își dea acordul pentru intervenția chirurgicală a fost de o încărcătură emoțională cu care Alin nu s-a mai confruntat niciodată.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că i s-a rupt sufletul când își vedea pruncul extrem de slăbit, numai piele și os, atât el cât și Loredana, partenera de viață, ajungând în culmile disperării. Operația a decurs cu bine, iar acum copilul este în afara oricărui pericol.

„Copilăria noastră nu a fost roz. Copilăria mea a fost muncă și iar muncă. Am muncit pe șantiere și ca security. Soția mea a avut o viață în spate foarte grea, aici ne-am potrivit. La cel de-al doilea copil eram în Londra. A fost bolnăvicios, aparent o răceală banală s-a transformat în cel mai mare impas din viața noastră. Am stat 5 zile acasă, apoi în spital, până când am aflat că are peritonită. Ne uitam la copilaș, slăbise mult. Era piele și os. Ne ținea de mână…

ADVERTISEMENT

Când l-au băgat în operație, avea 30% șanse să supraviețuiască. Trebuia să semnăm foaia să îl bage în operație. Când am văzut foile alea, s-a rupt sufletul în mine. A fost cel mai urât moment pe care l-am trăit în viața asta. Nu puteam decât să aștept, să plâng, să se întâmple o minune. Minunea a fost că a decurs bine operația, acum e sănătos și îi mulțumesc lui Dumnezeu că este în regulă”, a mărturisit Alin, cu lacrimi în ochi, la Survivor România.

 

 

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink