Life

Alin Chirilă, un pericol pentru Războinici la Survivor România 2023? De ce s-au revoltat colegii: „Să gesticulezi cu maceta”

Tabăra Războincilor de la Survivor România 2023 s-a împărțit în două! Membrii echipei albastre sunt nemulțumiți de atitudinea lui Alin Chirilă.
22.02.2023 | 21:23
Alin Chirila un pericol pentru Razboinici la Survivor Romania 2023 De ce sau revoltat colegii Sa gesticulezi cu maceta
O parte din Războinicii de a Survivor România s-au întors împotriva lui Alin Chirilă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În echipa Războinicilor de la Survivor România 2023 au apărut divergențe. Alin Chirilă, unul dintre liderii taberei albastre, nu mai este văzut cu ochi buni de o parte dintre concurenții. În ochii lor, luptătorul de MMA are o atitudine nepotrivită.

Alin Chirilă, în pericol să-și piardă postul de lider la Survivor România. Ce spun Războinicii

Alin Chirilă este unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România, din punct de vedere sportiv, dar și unul dintre liderii echipei albastre. Luptătorul de MMA a fost considerat competent pentru acest post de colegii de echipă, însă unii dintre ei par să regrete.

ADVERTISEMENT

Într-o discuție pe care Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag, Dan Ursa și Andrei Krișan au avut-o pe plajă, a ieșit la iveală faptul că o parte din tabără este deranjată de atitudinea pe care Alin Chirilă o are în ultima perioadă.

„Noi avem doi lideri, Andrei și cu Alin. Și deși sunt foarte multe lucruri care trebuie puse la punct în tabăra noastră și între noi ca și echipă, chestiile astea nu se întâmplă. Problemele cu Alin au început să devină apăsătoare pentru mine.

ADVERTISEMENT

El are o putere în echipa noastră, o putere pe care noi i-am dat-o, aceea de a fi lider și, din păcate, mi se pare că nu o folosește corect”, a susținut Alexandra Porkolab.

Pe cealaltă parte, Alexandra Ciomag- aflată în pericol de eliminare– a afirmat că și ea este nemulțumită de comportamentul colegului său, dar că i-a fost teamă să vorbească până acum, deoarece nu știa dacă va avea parte de susținere.

ADVERTISEMENT

„Legat de comportamentul lui Alin…și eu am observat acest limbaj dur pe care încearcă să-l aibă. Dur nu mă refer la corect, cât impunător, ba chiar să gesticulezi și să arăți cu maceta fiecare ce să facă, mi se pare destul de urât.

Eu, sinceră să fiu, i-aș fi spus în față, dar nu știam dacă am parte de susținere. Să vadă realitatea, că nu suntem niște supuși”, a spus Alexandra Ciomag în fața coechipierilor săi, în timp ce Andrei Krișan a declarat că va ridica această problema la următoarea discuție cu grupul.

ADVERTISEMENT

Alin Chirilă afirmă că este considera în pericol

În ceea ce pare o altă „bisericuță” din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023, Lucianna Vagneti, Alin Chirilă și Andreea Moromete au discutat despre Alexandra Ciomag, pe care nu o consideră potrivită pentru concurs.

„Ciomag creează mai multe tensiune, vrea să iasă în evidență. E dezgustător să vorbesc despre ea. E o persoană, pentru mine, fără sare și fără piper”, a afirmat Lucianna Vagneti.

Alin Chirilă este de părere că Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag, Dan Ursa și Andrei Krișan o „țin în brațe” pe Alexandra Ciomag și au o atitudine duplicitară, considerându-l pe el un pericol.

„De câteva ori așteptam să-și ceară scuze, dar nu știe nici să zică mulțumesc, nici să-și ceară scuze. Și faptul că Krișan și Alexandra îi dau aripi…Și Dan o ține în puf pe ea. O protejează foarte mult. Alexandra Ciomag s-a regăsit acolo într-un grupuleț.

Se vede și prin cuvintele lor și prin îngrijorarea lor pe care o acum că și-au dat seama de mine că eu mi-am dat seama de ei și acum încearcă cumva să fie mâța blândă care zgârie rău pe lângă mine. Să vină să toarcă și la final, te zgârie”, a spus Alin Chirilă.

ADVERTISEMENT