Life

Drama pe care a ascuns-o Catinca Roman timp de mai mulți ani: „Îmi era rușine”. Video

Catinca Roman a dezvăluit una din dramele pe care le-a ascuns în toți anii de când este celebră. Vedeta a spus că a fost victima violenței domestice.
27.09.2021 | 11:40
Drama pe care a ascunso Catinca Roman timp de mai multi ani Imi era rusine Video
ADVERTISEMENT

Catinca Roman a vorbit într-un interviu emoționant pe Youtube despre marile cumpene ale vieții sale. Sora vitregă a Oanei Roman a mărturisit că s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul carierei sale, începând de la felul în care a fost percepută.

Catinca a făcut câteva mărturisiri și despre relațiile pe care le-a avut. Designerul a recunoscut că a alergat mereu după bărbați trofee și că unele dintre relațiile sale s-au terminat prost.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă a existat un fost iubit pe care ar vrea să îl uite definitiv, Catinca a spus că au fost mai mulți, nu doar unul.

Catinca Roman, dezvăluiri în premieră despre dramele care i-au marcat viața

„Am trecut prin violență domestică dacă asta era întrebarea, prin abuz psihologic mai mult. Prima palmă pe care am primit-o… La momentul respectiv îmi era rușine.

ADVERTISEMENT

Rușinea asta românească o să ne omoare pe toți într-o zi. Am dat explicații penibile că m-am lovit în baie în loc să mă duc să depun o plângere la Poliție”, a declarat Catinca Roman în emisiunea „În oglindă”.

S-a simțit abandonată de ai ei

Creatoarea de modă a mai spus că i-a fost condusă viața în așa fel încât, la un moment dat, nu mai avea stăpânire pe ea.

ADVERTISEMENT

Catinca a spus că lumea a perceput-o ca fiind superficială, copil de bani gata, ipocrită. În multe momente s-a simțit abandonată, deși a avut mereu o relație bună cu tata.

„Pentru un copil de vârsta aia e complicat să gestioneze situațiile de genul. La momentul respectiv nu-mi lipsea nimic.

ADVERTISEMENT

Mă întrebam de ce sunt nefericită, de ce îmi aleg întotdeauna bărbați-trofeu. O să sune dur, dar nu mă plăceam pentru că nici ai mei nu m-au plăcut”, a completat Catinca Roman.

Catinca Roman a fost și este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Designerul vestimentar a vorbit des despre legăturile ei proaste cu anumiți membri ai familiei, precum tatăl ei vitreg, Petre Roman.

Femeia a fost acuzată în urmă cu mai mulți ani că ea a fost cauza pentru care Petre Roman ar fi pierdut alegerile. Catinca s-a ferit să mai apară în spațiul public în ultimii ani.

Fiica ei, Calina, a fost mult mai prezentă pe sticlă, mai ales în anul 2020, când a participat în show-ul Bravo, ai stil Celebrities.

 

ADVERTISEMENT