Life

Drama prin care trece hairstylistul vedetelor, Adi Constantin. Ce urmează să i se întâmple, în septembrie

28.08.2020 | 16:35
Drama prin care trece hairstylistul vedetelor Adi Constantin Ce urmeaza sa i se intample in septembrie
ADVERTISEMENT

Supranumit și hairstylistul vedetelor, Adi Constantin traversează o reală dramă. În prezent, tânărul stilist se confruntă cu o situație grea și a recunoscut că urmează o perioadă cât se poate de dureroasă pentru el.

Mai exact, pentru Adi Constantin va urma o lună din an în care resimte cel mai puternic dispariția mamei sale. Femeia s-a stins cu câțiva ani în urmă. Pierderea unei ființe atât de dragi a fost resimțită cel mai acut de către cunoscutul hairstylist de fiecare dată la apropierea lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

În fiecare an, acesta a suferit tot mai mult și a resimțit dispariția mamei lui. Adi Constantin ne-a povestit ce se va întâmpla și în septembrie din 2020, când se împlinesc 5 ani de la moartea mamei lui.

Drama traversată de hairstylistul vedetelor, Adi Constantin. Mama lui a murit cu 5 ani în urmă

Totodată, românii și-l amintesc cu siguranță pe acesta și datorită faptului că în urmă cu câțiva ani și-a asumat foarte curajos orientarea amoroasă, în fața camerelor de filmat. A fost prima vedetă de la noi care a făcut public un asemenea detaliu, la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Odată cu dispariția persoanei foarte dragi și care pare să fi avut o influență foarte mare asupra lui, i-a dedicat foarte multe momente “in memoriam”. În vârstă de 35 de ani, acesta a realizat atât campanii de înfrumusețare, dar și ședințe foto cu tematică, pentru a-i menține vie amintirea mamei lui.

Acesta are o poveste de viață cu adevărat impresionantă și coafează încă de la vârsta de 15 ani. S-a specializat în această artă tocmai în Dubai, iar în trecut mai mărturisea că mama lui i-a aflat orientarea după ce i-a citit un jurnal. Se pare că femeia i-a fost alături și l-a susținut necondiționat pe Adi Constantin, ei fiind foarte apropiați.

ADVERTISEMENT

Însă, au existat și clipe extrem de dureroase, în care a văzut cum persoana dragă se stingea. Mai apoi a condus-o pe ultimul drum pe cea care i-a dat viață și l-a acceptat din prima secundă, odată ce Adi și-a asumat orientarea.

Drama prin care trece hairstylistul vedetelor, Adi Constantin. Ce urmează să i se întâmple, în septembrie
Adi Constantin traversează momente dramatice în fiecare an, în luna septembrie

“Septembrie, luna care mamei mele îi plăcea atât de mult, adora mirosul respirabil al toamnei. Obișnuiam să ne plimbăm de mână în parcuri acoperite de covoare de frunze veștejite. să ne așezăm pe bănci singuratice și să povestim. Savuram fiecare clipă, mă scufundam adânc în privirea ei, în mirosul ei. Ea s-a stins pe 13 septembrie 2015.

ADVERTISEMENT

Țin minte cum în ultimele ei zile de viață mă ruga în spital să o cobor în scaunul cu rotile, să o plimb, să savurăm precum făceam odată, atunci când ea era sănătoasă. Iar acum obișnuiesc să rătăcesc în curtea aceluiași spital pe aceleași bănci unde stăteam cu ea. Însă de data asta singur, topindu-mă de dorul ei și de acestă durere infinită, pe nume «Dor»…”, ne-a mărturisit Adi Constantin.

ADVERTISEMENT