News

Drama surorilor care şi-au pierdut soţii în tragedia de pe Mureş. Cadavrul celui ce-al doilea bărbat a fost recuperat de scafandri

Un al doilea cadavru a fost recuperat duminică din râul Mureş, la o săptămână de la tragedia de la Periam Port. Doi copii sunt în continuare dispăruţi.
07.05.2023 | 12:57
Drama surorilor care siau pierdut sotii in tragedia de pe Mures Cadavrul celui ceal doilea barbat a fost recuperat de scafandri
Căutările continuă în râul Mureş Foto: specialarad.ro
ADVERTISEMENT

Patru persoane au fost date dispărute duminica trecută, după răsturnarea unei bărcii cu 12 persoane la bord pe râul Mureş, în zona Periam port. din judeţul Arad. Unul dintre bărbaţi, Eduard, în vârstă de 29 de ani, fusese scos din apă vineri.

Soţiile lui Eduard şi Andraş sunt surori

Scafandrii au reuşit să scoată, după aproape o săptămână de căutări, şi trupul celui de-al doilea bărbat, în vârstă de 31 de ani. Cadavrul său a fost găsit la aproximativ o jumătate de kilometru distanţă de zona în care a fost găsit trupul neînsufleţit al lui Eduard.

ADVERTISEMENT

„Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin. Aceasta urmează a fi extrasă și identificată”, au transmis, duminică, pompierii de la ISU Arad.

Cadavrul a fost găsit pe o insuliță, fiind scos de apă și văzut de cineva care a alertat pompierii. Publicaţia locală specialarad.ro scrie că numele acestui bărbat este Andrei Bilibok, cunoscut sub numele de Andraș.

ADVERTISEMENT

La o săptămână de la producerea tragediei căutările continuă, un băieţel în vârstă de 3 ani şi altul de 11 ani, ambii fiii lui Andrei Bilibok. Reamintim că în accident şi-a pierdut deja viaţa un copil, Nicolas, în vârstă de 3 ani.

Sursa citată mai scrie că în data de 26 aprilie, cu doar patru zile înainte de tragedie, băiatul lui Andrei și Ana Bilibok a fost sărbătorit pentru împlinirea vârstei de 11 ani.

ADVERTISEMENT

Ana, soţia lui Andrei Bilibok, şi Alina, cea a lui Eduard – bărbatul găsit mort vineri, sunt surori. Într-o singură clipă fatidică acestea şi-au pierdut atât soţii cât şi trei copii, unul Alina Luca şi doi băieţi Ana.

Tragedia de pe râul Mureş s-a petrecut duminică seară, în jurul orelor 20.40, atunci când o barcă în care se aflau 12 persoane, șapte adulți și cinci copii, s-a răsturnat. Niciunul dintre cei din barcă nu purta vestă de salvare.

ADVERTISEMENT

Incidentul din 30 aprilie s-a petrecut la puțin timp după ce barca plecase din Șemlac, județul Arad, de pe malul drept al râului, pentru a ajunge la Periam Port, județul Timiș, aflat pe malul stâng al Mureșului.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii