Sport

Dramă teribilă în Anglia! Un fan a murit la o zi după ce i s-a făcut rău în tribune

Un fan al echipei Leyton Orient din liga a treia din Anglia a murit după la o zi după ce i s-a făcut rău în timpul partidei cu Lincoln City.
04.10.2023 | 20:26
Drama teribila in Anglia Un fan a murit la o zi dupa ce i sa facut rau in tribune
Un fan al echipei Leyton Orient din liga a treia din Anglia a murit după la o zi după ce i s-a făcut rău în timpul partidei cu Lincoln City. Sursă foto: Twitter SPORTbible
ADVERTISEMENT

Un caz similar a avut loc la începutul anului și în SuperLiga. Un suporter al Peluzei Sud Craiova 1997 a decedat la ultima fază a meciului pe care FC U Craiova l-a jucat cu Rapid în Giulești.

Un fan a murit în Anglia după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci

Clubul Leyton Orient a anunțat moartea unuia dintre fanii săi, căruia i s-a făcut rău în timpul întâlnirii cu Lincoln City, din etapa a 11-a din liga a treia din Anglia, însă nu a oferit mai multe detalii despre tragicul incident.

ADVERTISEMENT

”Clubul de fotbal Leyton Orient este devastat să confirme că suporterul Derek Reynolds a murit. Derek, în vârstă de 74 de ani, s-a simțit rău pe Brisbane Road în timpul meciului de marți seara împotriva Lincoln City.

În ciuda eforturilor depuse de ceilalți suporteri și de profesioniștii medicali, de paramedicii și medicii de la stadion și de cei de la Serviciul de Ambulanță din Londra, el și-a pierdut viața.  Derek a fost un susținător al echipei de-a lungul vieții și chiar a fost foarte implicat în club în anii 1990.

ADVERTISEMENT

Clubul îi va aduce un omagiu lui Derek la meciul de acasă de sâmbătă împotriva lui Reading, iar familia sa a fost invitată la meci ca oaspeți ai clubului. O carte de condoleanțe va fi disponibilă pentru suporterii din East Stand pentru a semna sâmbătă și apoi va fi disponibilă pentru toți fanii la recepția West Stand.

Am dori, încă o dată, să le mulțumim celorlalți suporteri pentru modul în care s-au comportat marți seara și au acționat pentru a încerca să ajute în această situație”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, care a pus la dispoziția celor afectați de acest tragic eveniment o linie telefonică de asistență.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au opus reluării meciului

În minutul 80 al meciului Leyton Orient – Lincoln City, mai mulți fani ai echipei gazdă au început să facă semne disperate că unui spectator i s-a făcut rău în tribune, însă arbitrul nu a oprit partida pentru a permite medicilor să traverseze terenul.

Personalul medical a fost nevoit să ocolească o mare parte a terenului pentru a ajunge la suporterul cu probleme și a pierdut timp prețios. În timp ce acesta primea îngrijiri, mai mulți fani au intrat pe teren și s-a așezat pe gazon pentru ca jocul să nu mai continue.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea a fost oprită definitiv la o oră după ce a fost întreruptă. În momentul opririi jocului, Leyton Orient conducea cu 1-0. Liga Engleză de Fotbal a anunţat că o decizie cu privire la reprogramarea meciului va fi luată după consultarea celor două cluburi.

Un alt caz impresionant a avut loc anul trecut în La Liga. Un fan a suferit un stop cardio respirator în timpul partidei Cadiz – Barcelona, iar portarul gazdelor, Jeremias Conan Ledesma, a fost surprins de camere în timp ce sprinta cu un defibrilator în mâini spre locul în care fanul se zbătea între viață și moarte.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori