Sport

Tragedie în prelungirile partidei Rapid – FC U Craiova 1948: “A fost alături de noi până în ultima clipă”

Un suporter al Peluzei Sud Craiova 1997 a decedat la ultima fază în meciul cu Rapid. Mesajul emoționant al lui FC U Craiova 1948 și al ultrașilor.
11.02.2023 | 11:08
Tragedie in prelungirile partidei Rapid  FC U Craiova 1948 A fost alaturi de noi pana in ultima clipa
400 de suporteri olteni au fost prezenți în Giulești la derby-ul cu Rapid. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ultrașii lui FC U Craiova 1948 au fost prezenți la derby-ul cu Rapid, unde au avut mai multe scandări xenofobe și rasiste. Tensiunea din finalul partidei din Giulești a fost fatală pentru unul dintre suporterii formației patronate de Adrian Mititelu.

Un fan din Peluza Sud Craiova 1997 a murit după ce a făcut infarct în prelungirile meciului cu Rapid

FC U Craiova 1948 a anunțat vestea tragică în miez de noapte: „Fotbal Club Universitatea 1948 deplânge dispariția lui Eduard Vlad, suporter devotat al echipei, care a suferit un infarct în timpul prelungirilor din duelul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Pe această cale, clubul nostru transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a scris clubul pe pagina de Instagram, uitând pentru câteva momente de conflictul cu suporterii.

Gestul a fost apreciat de ultrașii din Peluza Sud, care nu au mai scandat împotriva lui Adrian Mititelu în Giulești, iar la finalul meciului au cântat alături de jucători, semn că problemele s-ar putea rezolva.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud 1997, mesaj emoționant după decesul lui Eduard Vlad la meciul cu Rapid: „Ai fost lângă noi până în ultima clipă”

Ultrașii de la Peluza Sud Craiova 1997 au fost extrem de afectați de moartea camaradului lor și nu s-au putut bucura pe deplin de încă o victorie de senzație pe Giulești, care îi aruncă în lupta pentru ultimul loc de play-off.

„Din păcate victoria din seara asta din Giulești este umbrită de pierderea fratelui nostru, Edi. Ai fost lângă noi până în ultima clipă. Te vom iubi mereu!”, a fost postarea fanilor pe pagina oficială de Facebook a peluzei.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu el de 3 ori în seara asta pe stadion. Nu părea să aibă ceva. Era același om vesel ca întotdeauna! Odihnește-te in pace, Edi!”, a scris și unul dintre suporterii Craiovei prezenți în Giulești.

Ultrașii din România, solidari cu pierderea celor de la Peluza Sud Craiova 1997

Sute de mesaje au curs pe rețele sociale pentru pierderea suferită de galerie celor de la FC U Craiova 1948, galeriile din întreaga țară i-au adus un ultim omagiu și au trimis mesaje de sprijin pentru ultrașii olteni.

ADVERTISEMENT


„Intensitatea meciurilor trăite la maxim în peluze duc uneori la tragedii. Plin de energie și entuziasm, 90 de minute de cântat non-stop pentru FC U Craiova, i-au fost fatale lui Edi, un membru al Peluzei Sud Craiova, care în finalul partidei din Giulești a suferit un infarct și nu a mai putut fi salvat… Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost și mesajul celor de la Ultras România 1918.

ADVERTISEMENT