Life

Drama trăită de Andreea Antonescu. S-a sinucis înainte ca vedeta de la Survivor România să nască

22.03.2021 | 08:53
Drama traita de Andreea Antonescu Sa sinucis inainte ca vedeta de la Survivor Romania sa nasca
Drama trăită de Andreea Antonescu. S-a sinucis înainte ca vedeta de la Survivor România să nască. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a trăit o dramă cumplită în perioada în care era însărcinată cu fiica sa și a lui Traian Spak. Vedeta de la Survivor România a aflat că o persoană foarte dragă s-a sinucis, fără să lase vreun bilet de adio. 

Cântăreața și-a pierdut socrul, pe Constantin Spak, care a fost găsit înjunghiat cu trei lovituri de cuțit direct în inimă. Afaceristul și-a pus capăt zilelor în 2011, în baia unei firme pe care o deținea în Valea Mare, județul Argeș, ultima lovitură fiindu-i fatală.

ADVERTISEMENT

Ambele nurori erau însărcinate la vremea respectivă, primele informații arătând că bărbatul a recurs la acest gest necugetat pentru o datorie de 2 milioane de euro pe care o avea la bănci, dar și la prieteni. Averea fostului socru al Andreei Antonescu era estimată la 80 de milioane de euro.

Andreea Antonescu, suferință enormă. Prin ce a trecut când era însărcinată

Andreea Antonescu era însărcinată în luna a șaptea cu primul ei copil, drama marcându-i existența. Fosta concurentă de la Survivor România a trecut prin multe de-a lungul vieții, pierzându-și și tatăl când făcea parte din trupa Andre.

ADVERTISEMENT

Moartea afaceristului a fost considerată suspectă o perioadă foarte lungă de timp, mai ales că nu a existat un bilet de adio. În plus, împrejurările în care Constantin Spak a ales să moară au fost și eu ciudate, fiind vorba aici de loviturile în inimă.

Ancheta s-a încheiat în cele din urmă, considerându-se că omul de afaceri era în depresie din cauza datoriilor și problemelor de sănătate. Cu un an înainte să moară socrul vedetei fusese supus unui transplant de rinichi.

ADVERTISEMENT

Constantin Spak a fost condus pe ultimul drum de aproximativ 300 de persoane, la Slatina, Andreea Antonescu fiind răpusă de durere. Vedeta nu a avut puterea să participe la funeralii și a stat pe perioada slujbei în mașină, alături fiindu-i mama și fratele.

Fosta concurentă de la Survivor România și Traian Spak s-au căsătorit în mare secret după 8 ani de relație, fetița lor Sienna venind pe lume în mai 2011. În momentul de față cei doi merg pe drumuri separate, deși oficial nu au divorțat.

ADVERTISEMENT

„Viața m-a învățat să nu spun NU niciodată, dar în acest moment nu se pune problema de a se schimba ceva în decizia luată anul trecut! Nu s-a finalizat partea birocratică, deoarece Traian nu a ajuns încă în țară! (n.r. din SUA)

Noi suntem în continuare în relații bune și ne sfătuim în tot ce o privește pe Sienna!”, a declarat Andreea Antonescu în urmă cu ceva vreme pentru click.ro.

ADVERTISEMENT