Life

Drama trăită de Gabriela Cristea în căsnicia cu Marcel Toader. Credea că nu își va mai reveni vreodată: ”Am strâns din dinți”

Gabriela Cristea a trăit adevărate momente de coșmar în căsnicia cu Marcel Toader. Vedeta credea că nu va mai putea scăpa vreodată.
03.11.2022 | 16:43
Drama traita de Gabriela Cristea in casnicia cu Marcel Toader Credea ca nu isi va mai reveni vreodata Am strans din dinti
Marcel Toader și Gabriela Cristea au fost căsătoriți cinci ani de zile. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea formează în prezent un cuplu cu Tavi Clonda. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni pe care vedeta o prezenta acum ceva timp, iar o frumoasă poveste de dragoste a luat naștere.

Gabriela Cristea a fost căsătorită cinci ani cu Marcel Toader

Înainte de a da însă o șansă relației cu Tavi Clonda, care acum îi este soț, Gabriela Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader, afaceristul care s-a stins din viață în anul 2019.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost căsătoriți cinci ani și au divorțat în anul 2013, însă vedeta nu a uitat nici acum calvarul prin care a trecut.

Într-o postare pe pagina personală de Instagram, Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii săi o serie de emoții despre care nu mulți știau.

ADVERTISEMENT

Fina ei i-a trimis niște fotografii de acum nouă ani. Gabriela Cristea era atunci proaspăt divorțată, în timp ce Adina, fina ei, era proaspăt căsătorită.

Deși până acum nu realiza, vedeta și-a dat seama că persoana din poze a fost cea mai puternică versiune a sa. Avea un caracter de fier și a reușit să treacă peste toată energia negativă pe care a acumulat-o în timpul căsniciei cu Marcel Toader.

ADVERTISEMENT

”Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătam fizic (arătam fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier.

Nu știu cum, dar am reușit să mă scutur de toată energia negativă și să nu mă las purtată pe valul văicărelilor”, le-a mărturisit vedeta urmăritorilor ei.

ADVERTISEMENT

Calvarul trăit de Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a recunoscut că a fost nevoită să strângă din dinți o bună perioadă de timp, fără să știe ce va urma mai departe.

Vedeta îi mulțumește acum lui Dumnezeu pentru că a reușit să îi aducă oamenii potriviți în față, care o fac acum să fie mai fericită decât oricând, lucru care în urmă cu aproape un deceniu părea irealizabil.

”Am strâns din dinți și am construit cărămidă după cărămidă până azi, când și Marele Zid Chinezesc “pălește” în fața construcției mele. Am avut și noroc să mă iubească Dumnezeu și să-mi scoată în cale oamenii potriviți”, a mai adăugat vedeta.

Amintim faptul că Gabriela Cristea a mai vorbit la un moment dat despre mariajul cu Marcel Toader și a recunoscut că au fost și momente de abuz fizic.

ADVERTISEMENT