Life

Drama trăită de Kamara de la Survivor România. Momente de calvar după ce și-a pierdut tatăl: ”Voiau să mă bată, urlau la mine”

Kamara de la Survivor România vine în spate cu o dramă de care puțini știau până acum. Acesta și-a pierdut tatăl de la o vârstă fragedă, iar mai apoi, un calvar a început.
13.03.2023 | 13:57
Drama traita de Kamara de la Survivor Romania Momente de calvar dupa ce sia pierdut tatal Voiau sa ma bata urlau la mine
Drama trăită de Kamara de la Survivor România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kamara este unul dintre Faimoșii de la Survivor România. Dacă mulți îl cunosc ca fiind un artist de mare succes, aflați că acesta a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, de la o vârstă destul de fragedă. Nici măcar acum nu a uitat acele momente dureroase.

Drama trăită de Kamara de la Survivor România

Kamara a avut mai multe discuții aprinse cu DOC la Survivor România. Cei doi au ajuns să se jignească reciproc, însă de fiecare dată, Kamara a știut să mai lase de la el și s-a retras, astfel încât întreg conflictul să nu escaladeze. Și totuși ce ar trebui să știm despre Faimos?

ADVERTISEMENT

Dacă mulți îl admiră pentru succesul pe plan profesional, aflați că începutul nu a fost deloc ușor. Mai multe detalii le veți afla la Survivor România chiar din partea lui Kamara, în această seară, însă până atunci, ar fi bine să aflăm măcar o parte dintre acestea.

Ștefania și Remus Boroiu îl vor asculta pe Kamara și vor rămâne surprinși de experiența de viață acumulată de acesta. Și-a pierdut tatăl pe când era mic copil, iar bărbatul avea doar 31 de ani la acel moment. Adevăratul calvar avea însă fix după acest moment.

ADVERTISEMENT

A plecat din România cu mama sa, iar mai apoi a ajuns la școală în Guineea, iar schimbarea a fost una cât se poate de marcantă pentru faimosul artist. Avea doar opt ani la acel moment și a ales să nu participe la înmormântarea tatălui său, lucru pe care nu îl regretă neapărat.

Mama sa a fost cea care a luat decizia de a pleca din România, spunându-i fiului său că este vorba despre o vacanță, însă aceasta avea să se transforme în 14 ani petrecuți într-o țară pe care cu siguranță nu o va uita niciodată, având în vedere trăirile pe care le-a avut acolo.

ADVERTISEMENT

”Tatăl meu a murit în România, la vârsta de 31 de ani. Mama a decis, atunci să plecăm în Guineea, pentru că îi era frică să nu pățească ceva în România și să ajungem la un orfelinat.  Am deschis radioul acolo și am auzit o limbă ciudată, nu știam limba franceză.

Mi-a zis că va fi doar o vacanță, dar a fost o vacanță care a durat 14 ani. (…) Eram șocat și voiam să mă întorc în România. M-au dus la școală ca o păcăleală… Am început să urlu!”, le-a mărturisit Faimosul, colegilor săi.

ADVERTISEMENT

Kamara, abuzat fizic și psihic în perioada școlii

Nu cunoștea limba franceză, însă acesta a fost unul dintre puținele dezavantaje ale experienței sale. Kamara povestește că au fost momente în care plângea, iar învățătorul a ajuns să îl lovească la un moment dat cu un băț în cap, în timp ce alți colegi râdeau de el.

Deși artistul a făcut tot posibilul să se integreze, învățând limba franceză și alte două limbi locale, se pare că mediul de acolo nu îi era deloc prielnic. Nu puțini sunt cei care voiau să îl bată sau să îi fure lanțul de gât. De asemena, Kamara spune că a fost abuzat fizic și psihic de alte persoane, lucru pe care nu îl va uita niciodată.

”Plângeam și a venit învățătorul cu un băț și m-a întrebat cum mă cheamă și eu am zis: România, vreau în România! Mi-a dat cu bățul în cap și au râs toți. A trebuit să învăț limba franceză, să învăț 2 limbi locale, să mă înțeleg cu localnicii.

Voiau să mă bată, să-mi ia sandvișul, să-mi ia lanțul de la gât. În copilărie m-au abuzat, mi-au furat sandvișul din mână. Urlau la mine, țipau la mine, mă abuzau fizic și psihic”, a mai povestit acesta.

Trebuie menționat faptul că la Survivor România, în special în echipa Faimoșilor, tensiunile sunt din ce în ce mai mari. Nu puțini sunt cei care sunt revoltați de atitudinea lui Kamara. Inlcusiv Carmen Grebenișan s-a arătat deranjată de modul în care acesta acționează. 

ADVERTISEMENT