Life

Faimoșii de la Survivor România nu-l mai înghit pe Kamara. Până și Carmen Grebenișan a cedat: „Se victimizează!”

Faimoșii de la Survivor România nu îl mai suportă pe Kamara! De data asta a răbufnit până și Carmen Grebenișan la adresa cântărețului.
06.03.2023 | 22:00
Faimosii de la Survivor Romania nul mai inghit pe Kamara Pana si Carmen Grebenisan a cedat Se victimizeaza
Carmen Grebenișan, iritată de atitudinea lui Kamara la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Faimoșii de la Survivor România încep să nu mai suporte comportamentul lui Kamara, tot mai mulți concurenți fiind nemulțumiți în primul rând de faptul că vorbește excesiv de mult.

Survivor România, episodul 26: Faimoșii vs. Kamara, noi dispute

În episodul 26 al show-ului de la PRO TV, difuzat luni, 6 martie 2023, Kamara se ceartă din nou cu colegii săi, în repetate rânduri. Până și Carmen Grebenișan, faimoasă care până acum și-a păstrat echilibrul în situațiile tensionate a fost nevoită să spună lucruri mai puțin plăcute la adresa coechipierului ei.

ADVERTISEMENT

Primul conflict a izbucnit de la bolurile cu orez, Kamara rezervând câteva porții pentru alți doi băieți, fără să se consulte cu restul echipei. Carmen, Bianca și Ada Dumitru i-au reproșat lui Kamara că nu este în regulă să pună deoparte orez pentru Mihai Zmărăndescu, mai ales că fiecare cantitate e cântărită la gram!

După ce această ceartă pe mâncare a trecut, în timpul meciului, când Faimoșii se gândeau la o strategie pentru a câștiga în fața adversarilor, Kamara s-a băgat într-o discuție pe care Ada o purta cu Remus Boroiu.

ADVERTISEMENT

Ada nu s-a putut abține și i-a cerut aproape urlând lui Kamara să tacă și să le lase pe fete să aleagă pe cine vor să confrunte pe traseu. Și Remus Boroiu i-a atras atenția lui Kamara. Acesta nu a cedat în fața colegilor săi.

În cadrul consiliului de nominalizări, Carmen Grebenișan a explicat ce s-a petrecut între echipă și Kamara. Clujeanca i-a spus domnului Dan că nu credea că va întâlni o persoană care să vorbească mai mult decât ea, pe cineva care să aibă păreri despre absolut orice.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan: „El nu e un om rău, dar se victimizează”

În același timp, atât Ada cât și Carmen au spus că artistul nu e un om rău, doar că este enervant pentru că vorbește cam mult și se bagă mereu peste discuțiile celorlalți, jucând rolul de victimă.

„Ne contrăm cu ceea ce spune Kamara. Are foarte multe păreri și nu avem timp pentru ele. Eu nu am văzut om care să vorbească mai mult ca mine, până acum. Mă refer la tot comportamentul lui. Nu doar la ziua de azi. Dacă vrem să avem o discuție, vine el și fură show-ul.

ADVERTISEMENT

Noi am mai spus asta. I-am zis să ne mai lase în pace. Azi s-a întâmplat o situație. Ada a strigat la el și el s-a victimizat. Noi încercăm să îi explicăm să lase un pic intensitatea. Nu mai avem loc de el. El nu e un om rău, dar se victimizează. Nimeni nu vrea să fie rău cu tine, dar nu mai putem”, a declarat Carmen Grebenișan, concurenta fiind la limita răbdării în ceea ce-l privește pe Kamara.

Ada Dumitru: „E ca țânțarul ăla care vine și bâzâie”

Când a venit rândul ei să vorbească, Ada l-a comparat pe concurentul-problemă cu un țânțar care bâzâie mereu și nu-i lasă pe ceilalți în pace.

„Mie chiar îmi e drag Kamara, dar azi am simțit că nu mai pot. Nu se mai poate. E ca țânțarul ăla care vine și bâzâie. Nu mai poți, efectiv! Kamara mereu vine și dă sfaturi când nu i le cerem. El chiar e un om extraordinar. Dă sfaturi bune, doar că e cam mult, atâta tot!”, a spus Ada Dumitru.

 

ADVERTISEMENT