Life

Drama trăită de tatăl Nicoletei Luciu. Bărbatul a fost părăsit de întreaga familie: ”Am rămas singur”

Tatăl Nicoletei Luciu trăiește o adevărată dramă de ani întregi. Bărbatul a fost părăsit de întreaga familie și este în continuare singur, după cum povestește chiar el.
09.03.2023 | 11:38
Drama traita de tatal Nicoletei Luciu Barbatul a fost parasit de intreaga familie Am ramas singur
Ion Luciu, tatăl Nicoletei Luciu, abandonat de întreaga familie. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Părinții Nicoletei Luciu au divorțat în urmă cu 17 ani. Lucica și Ion Luciu au decis atunci să o ia pe drumuri separate, iar la un moment dat, vedeta a vorbit despre separarea celor care i-au dat viață, dar și despre motivele care au dus la o astfel de decizie.

Ion Luciu, abandonat de întreaga familie

Nicoleta Luciu îl descria pe tatăl său ca fiind un om foarte agresiv, în momentul în care consuma alcool. Tocmai din acest motiv, Lucica, mama sa, a decis să divorțeze. Au trecut ani buni de atunci, iar Ion Luciu a rămas la fel de singur și își asumă cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru click.ro, tatăl Nicoletei Luciu a recunoscut că este foarte bine și că de asemena, s-a împăcat cu situația că a rămas singur. De asemenea, el a mai povestit și că soția sa, Lucica, alături de care are trei copii a decis să nu mai vorbească deloc cu el.

Ion Luciu nu își dorește mai mult de atât și a înțeles atitudinea membrilor familiei sale, cărora a hotărât să le lase suficient spațiu și să nu le strice ”planurile”, după cum povestește chiar el, în interviu acordat pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

„Sunt bine, sunt pe la cumpărături acum. Îmi mai cumpăr ce îmi mai trebuie pe lângă casă ca orice om. În rest sunt foarte bine. Cu fosta soție nu am mai vorbit, m-am împăcat cu situația că am rămas singur. Dacă ea și-a făcut planul ăsta să nu mai fie cu mine, asta este, eu de ce să mă bag peste planurile ei?”, a declarat Ion Luciu, pentru Click!.

Ce spune Nicoleta Luciu despre relația cu tatăl său

Amintim că la un moment dat și Nicoleta Luciu a vorbit despre copilăria ei, dar și despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. Menționăm că în prezent vedeta are patru copii și este căsătorită cu Zsolt Csergo, cei doi locuind la Miercurea-Ciuc, unde de altfel vedeta a luat-o și pe mama sa.

ADVERTISEMENT

Despre relația cu Ion Luciu, Nicoleta își amintește doar momente dureroase. În momentul în care știa că tatăl său vine acasă, aceasta ascundea toate lucrurile pe care bărbatul le-ar fi putut folosi pentru a o lovi pe mama sa, precum toporul, sau cuțitele.

De asemenea, Nicoleta Luciu, dar și restul fraților săi se temeau de tatăl lor, astfel că fiecare se retrăgea în camera lui și încearcă să își facă lecțiile, însă uneori nici măcar atât nu puteau să facă, având în vedere ce se întâmpla prin casă. Vedeta este însă convinsă că dacă tatăl său ar fi renunțat la alcool, acesta ar fi fost un om cât se poate de extraodinar.

ADVERTISEMENT

”Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, povestea Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp, într-un interviu.

ADVERTISEMENT
15 oameni ai străzii, găsiţi aproape îngheţaţi de poliţiştii din Neamţ. De ce...
15 oameni ai străzii, găsiţi aproape îngheţaţi de poliţiştii din Neamţ. De ce doar 4 au vrut să meargă la adăpost, unde aveau mâncare şi căldură
Spectaculos: așa arată ”bijuteria” de 900 de milioane de euro în care se...
Spectaculos: așa arată ”bijuteria” de 900 de milioane de euro în care se decide ”soarta” României
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus taxă de şmecherie! Ce s-a...
Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus taxă de şmecherie! Ce s-a întâmplat după aceea între ei e uluitor!
Cum i-a făcut România magică să plângă de emoție pe mai mulți americani....
Cum i-a făcut România magică să plângă de emoție pe mai mulți americani. „Nu credeam să mi se întâmple așa repede” VIDEO
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
Karl Nehammer a uimit toată România! Ce a făcut cancelarul Austriei
Karl Nehammer a uimit toată România! Ce a făcut cancelarul Austriei
Andreea Raicu, umilită de Elena Merișoreanu. Cântăreața n-a iertat-o
Andreea Raicu, umilită de Elena Merișoreanu. Cântăreața n-a iertat-o
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt...
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco...
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano: „Scopul lui este să o îndepărteze de familie!”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!