Life

Drama trăită de tatăl Nicoletei Luciu. Bărbatul a fost părăsit de întreaga familie: ”Am rămas singur”

Tatăl Nicoletei Luciu trăiește o adevărată dramă de ani întregi. Bărbatul a fost părăsit de întreaga familie și este în continuare singur, după cum povestește chiar el.
09.03.2023 | 11:38
Drama traita de tatal Nicoletei Luciu Barbatul a fost parasit de intreaga familie Am ramas singur
Ion Luciu, tatăl Nicoletei Luciu, abandonat de întreaga familie. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Părinții Nicoletei Luciu au divorțat în urmă cu 17 ani. Lucica și Ion Luciu au decis atunci să o ia pe drumuri separate, iar la un moment dat, vedeta a vorbit despre separarea celor care i-au dat viață, dar și despre motivele care au dus la o astfel de decizie.

Ion Luciu, abandonat de întreaga familie

Nicoleta Luciu îl descria pe tatăl său ca fiind un om foarte agresiv, în momentul în care consuma alcool. Tocmai din acest motiv, Lucica, mama sa, a decis să divorțeze. Au trecut ani buni de atunci, iar Ion Luciu a rămas la fel de singur și își asumă cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru click.ro, tatăl Nicoletei Luciu a recunoscut că este foarte bine și că de asemena, s-a împăcat cu situația că a rămas singur. De asemenea, el a mai povestit și că soția sa, Lucica, alături de care are trei copii a decis să nu mai vorbească deloc cu el.

Ion Luciu nu își dorește mai mult de atât și a înțeles atitudinea membrilor familiei sale, cărora a hotărât să le lase suficient spațiu și să nu le strice ”planurile”, după cum povestește chiar el, în interviu acordat pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

„Sunt bine, sunt pe la cumpărături acum. Îmi mai cumpăr ce îmi mai trebuie pe lângă casă ca orice om. În rest sunt foarte bine. Cu fosta soție nu am mai vorbit, m-am împăcat cu situația că am rămas singur. Dacă ea și-a făcut planul ăsta să nu mai fie cu mine, asta este, eu de ce să mă bag peste planurile ei?”, a declarat Ion Luciu, pentru Click!.

Ce spune Nicoleta Luciu despre relația cu tatăl său

Amintim că la un moment dat și Nicoleta Luciu a vorbit despre copilăria ei, dar și despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. Menționăm că în prezent vedeta are patru copii și este căsătorită cu Zsolt Csergo, cei doi locuind la Miercurea-Ciuc, unde de altfel vedeta a luat-o și pe mama sa.

ADVERTISEMENT

Despre relația cu Ion Luciu, Nicoleta își amintește doar momente dureroase. În momentul în care știa că tatăl său vine acasă, aceasta ascundea toate lucrurile pe care bărbatul le-ar fi putut folosi pentru a o lovi pe mama sa, precum toporul, sau cuțitele.

De asemenea, Nicoleta Luciu, dar și restul fraților săi se temeau de tatăl lor, astfel că fiecare se retrăgea în camera lui și încearcă să își facă lecțiile, însă uneori nici măcar atât nu puteau să facă, având în vedere ce se întâmpla prin casă. Vedeta este însă convinsă că dacă tatăl său ar fi renunțat la alcool, acesta ar fi fost un om cât se poate de extraodinar.

ADVERTISEMENT

”Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, povestea Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp, într-un interviu.

ADVERTISEMENT