Life

Cum se înțelege Nicoleta Luciu cu soțul ei, Zsolt Csergo. Motivul pentru care vedeta nu mai vrea copii

Nicoleta Luciu a ajuns la inimile publicului larg în urmă cu mai bine de un deceniu. Vedeta a decis însă să se retragă complet din lumina reflectoarelor.
08.11.2022 | 07:25
Cum se intelege Nicoleta Luciu cu sotul ei Zsolt Csergo Motivul pentru care vedeta nu mai vrea copii
Nicoleta Luciu a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, Zsolt Csergo. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a jucat în mai multe telenovele din România și o bună perioadă de timp a fost una dintre cele mai apreciate vedete din România.

Nicoleta Luciu, despre relația cu Zsolt Csergo

După ce l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț însă, aceasta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc, iar prin București a venit destul de rar.

ADVERTISEMENT

Pentru că este mamă a patru copii, Nicoleta Luciu a decis să își dedice timpul creșterii celor mici. Acesta este și motivul pentru care, deși a primit mai multe propuneri de colaborare în ultima perioadă, vedeta a preferat să le refuze.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo nu au avut însă o căsnicie atât de roz. Deși vedeta a renunțat la multe lucruri pentru a avea o familie cât se poate de fericită, se pare că nu a fost suficient.

ADVERTISEMENT

La un moment dat au exista și zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi aflat în pragul divorțului, între timp însă, Nicoleta Luciu se pare că a reușit în final să găsească o cale de mijloc în mariajul cu Zsolt Csergo.

Au fost Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo în pragul divorțului?

Acum, odată cu participarea la iUmor, vedeta a vorbit și despre cum a ajuns să se înțeleagă cu soțul ei, dar și despre planurile de viitor pe care le au cei doi.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu spune că nu își mai dorește deloc un copil și că relația ei cu Zsolt Csergo funcționează cât se poate de perfect. Cei doi se înțeleg bine, iar zvonurile apărute acum ceva timp, precizează vedeta, nu ar fi adevărate .

”Nu îmi mai doresc alt copil. Ne creștem copiii așa cum credem, eu și Zsolt, că așa este mai bine și mai frumos. Soțul este și el bine, sănătos. Ne înțelegem minunat și nu avem probleme în cuplu.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce ai auzit tu… Nu știu ce probleme… Eu pot să îți zic că lucrurile între noi doi sunt foarte bune ”, a spus Nicoleta Luciu, conform Click.

ADVERTISEMENT