News

Drama unui bărbat care a învins coronavirusul! S-a trezit din comă și a aflat că toată familia lui a murit

06.08.2020 | 12:37
Drama unui barbat care a invins coronavirusul Sa trezit din coma si a aflat ca toata familia lui a murit
Scott Miller s-a trezit din comă și a aflat că întreaga familie a fost răpusă de coronavirus. Sursa foto: Daily Star
ADVERTISEMENT

După trei săptămâni în care s-a zbătut între viață și moarte pe un pat de spital din cauza coronavirusului, Scott Miller și-a revenit miraculos și așteaptă testul negativ pentru a putea să plece acasă. Vestea venită din partea medicilor a căzut, însă, ca un trăsnet.

Nimeni din familia sa nu a reușit să supraviețuiască acestei boli. Atât mama, cât și tatăl vitreg al bărbatului de 43 de ani din Scoția s-au stins din viață în timp ce acesta se afla în comă indusă la Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

Sfâșiat de durere, Scott a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Daily Star că ar fi preferat să nu se mai trezească din comă. Cei trei locuiau împreună de ani buni și erau, practic, de nedespărțit. O are, însă, alături pe Sharlene, cumnata sa, care promite că-l va ajuta să treacă peste această traumă.

Un bărbat din Scoția infectat cu noul coronavirus s-a trezit din comă și a aflat că întreaga familie a murit

Când m-am trezit, am presimțit că ceva s-a întâmplat cu mama mea, iar când mi-a spus asistenta, am fost șocat. A fost foarte dificil. Nu puteam să cred că virusul mi-a luat două persoane care erau parte din viața mea de zi cu zi”, a declarat Scott Miller.

ADVERTISEMENT

Înainte de a intra în comă, bărbatul și-a vizitat mama. Era atât de bolnav încât mărturisește cu lacrimi în ochi că nu reușește să își amintească aproape nimic din ce i-a spus femeia care i-a dat viață.

De asemenea, până să se infecteze cu COVID-19, bărbatul cântărea 140 de kilograme. Din cauza bolii a pierdut peste 22 de kilograme și este obligat acum să învețe să meargă din nou. Va rămâne în spital pentru ca medicii să îl poată monitoriza până se va recupera complet.

ADVERTISEMENT

Cumnata îl va ajuta să depășească acest moment dureros

Sharlene Miller, cumnata lui Scott, a dezvăluit pentru sursa citată vestea cruntă primită chiar în momentul în care se pregătea de funeraliile celor două rude răpuse de coronavirus. Medicii i-au transmis că bărbatul are nevoie de un miracol pentru a se trezi din comă.

M-am simțit ușurată la gândul că Scott și-a revenit. Nu aș fi putut suporta să îl pierd și pe el din cauza acestei boli.

ADVERTISEMENT

Am fost foarte nerăbdătoare să îl văd și să-i transmit că voi rămâne alături de el până la capăt. Împreună vom depăși momentul dureros”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT