Life

Dramele care-l fac pe Gigi Becali să plângă tot timpul: “Dacă văd oameni fără picioare… Doamne, pentru ce ai făcut aşa?”

Dramele care-l fac pe Gigi Becali să plângă. Milionarul român a recunoscut că este extrem de sensibil în fața unor adevărate drame ale oamenilor.
15.09.2022 | 09:46
Dramele carel fac pe Gigi Becali sa planga tot timpul Daca vad oameni fara picioare Doamne pentru ce ai facut asa
Dramele care-l fac pe Gigi Becali să plângă tot timpul. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a povestit care sunt dramele care îl fac mereu sensibil și chiar să plângă. Cunoscutul om de afaceri a recunoscut că este emoționat până la lacrimi de unele persoane greu încercate.

Dramele care-l fac pe Gigi Becali să plângă tot timpul

Gigi Becali este cunoscut pentru mărinimia lui și pentru faptul că ajută oameni necunoscuți aflați la nevoie.

ADVERTISEMENT

Acum, milionarul român a vorbit despre felul în care gestionează situațiile delicate, cu oamenii greu încercați care sosesc în fața lui să îi ceară ajutorul – de cele mai multe ori, financiar.

Omul de afaceri a recunoscut că există un lucru care îl face de fiecare dată să plângă, anume oamenii care și-au pierdut picioarele sau au avut malformații la naștere și au venit pe lume fără membre.

ADVERTISEMENT

După ce vorbește cu acești oameni greu încercați, Gigi Becali a recunoscut că se descarcă în mașina sa și plânge, întrebându-se de ce Dumnezeu le-a dat o asemenea povară semenilor săi.

„Sau, de exemplu, dacă văd oameni fără picioare şi îi ajut, le dau. Dar după aia eu plec mai departe şi în maşină plâng.

ADVERTISEMENT

Păi de ce plângi? Păi plâng şi vorbesc cu Hristos: ”Doamne, pentru ce ai făcut aşa?” Şi îmi vine să plâng.

Vezi? Milostenie. De la milostenie s-a născut dragoste”, a spus Gigi Becali la Trinitas TV.

Gigi Becali, copleșit de numărul de oameni din fața casei sale. Vin să îi ceară bani

Gigi Becali a povestit și faptul că se confruntă cu o situație nu prea plăcută, deoarece oamenii știu unde stă și vin direct la el acasă pentru a-i cere ajutorul.

ADVERTISEMENT

Acesta a recunoscut că nu ar avea cum să îi ajute pe toți, fiind prea mulți, așa că a fixat o zi în care să vorbească cu ei și poate să îi ajute în vreun fel.

”Dacă, de exemplu, sunt nişte săraci. Şi eu, de exemplu, trec şi nu le dau nimic. Că nu poţi, că ai văzut câţi se strâng aici (n.r. în fața locuinței sale). Şi le-am fixat zi. Şi plec”, a mai povestit acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: