Sport

Gigi Becali a revenit la obiceiurile sale: a împărțit mii de lei oamenilor în fața palatului. Foto exclusiv

Gigi Becali le-a oferit teancuri de bani oamenilor care au venit în fața Palatului din Aleea Alexandru, menținând tradiția pe care a pornit-o cu mulți ani în urmă.
05.01.2022 | 15:17
Gigi Becali a revenit la obiceiurile sale a impartit mii de lei oamenilor in fata palatului Foto exclusiv
Zeci de oameni s-au strâns din nou la palat pentru a primi bani din partea patronului FCSB, Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Gigi Becali le-a împărțit din nou bani celor nevoiași de Sărbători înainte de Bobotează și Sfântul Ion, chiar dacă anul acesta nu a mai fost colindat în fața palatului sau la casa din Pipera.

FANATIK a trecut în revistă cum s-a pregătit de-a lungul timpului Gigi Becali de Sărbători, iar gestul de a le împărți bani oamenilor a venit o tradiție, mii de oameni din toate colțurile țării venind să îl colinde pe patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali menține tradiția și în 2022. Imagini de senzația cu patronul FCSB care împarte teancuri de bani

FANATIK a intrat în posesia unor imagini cu Gigi Becali și o coadă de oameni sărmani care așteaptă în șir indian să primească banii mult așteptați de la patronul FCSB în curtea palatului din Aleea Alexandru.

Gigi Becali împarte bani oamenilor săraci în fața palatului din Aleea Alexandru
Gigi Becali împarte bani oamenilor săraci în fața palatului din Aleea Alexandru.

Potrivit celor care au fost la fața locului, Gigi Becali i-a îndemnat în repetate rânduri pe oameni să nu se înghesuie și le-a atras atenția celor care au primit deja bani să nu se așeze din nou la coadă.

ADVERTISEMENT

În imagini se pot vedea zeci de oameni care nu poartă mască și nu respectă măsurile de distanțare socială, lucru valabil și pentru Gigi Becali.

Gigi Becali nu poartă mască și este înconjurat de zeci de oameni
Gigi Becali nu poartă mască și este înconjurat de zeci de oameni nerăbdători.

Cum primea în trecut Gigi Becali colindătorii de Sărbători

În anii trecuți, la casa lui Gigi Becali din Pipera și în fața palatului din Aleea Alexandru era un adevărat pelerinaj de colindători sau oameni cu diverse probleme care îi cereau ajutorul lui Gigi Becali, iar imaginile au devenit virale.

ADVERTISEMENT

În 2010, Becali a împărțit peste 10.000 de euro în bancnote a câte 50 de lei în doar câteva ore, iar oamenii s-au așezat în fața porții înainte încă de la primele ore ale dimineții.

 „Ce să fac? Dacă s-au strâns oamenii aici de la șapte dimineața, au stat câte șapte-opt ore… Înseamnă că sunt amărâți!”, explica Gigi Becali de ce îi primește pe oameni.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, deranjat de oamenii care vin să îi ceară bani: „Nu au venit să mă colinde”

Gigi Becali se simte jenat de situația în care este pus an de an, dar își duce crucea și e mulțumit că scapă ieftin și trebuie să facă asta doar o dată pe an: „Păi ce, astea au fost colinde? Ei nici nu vin sa colinde, nici nu stiu, ei vin sa ia bani”, spunea omul de afaceri în 2011.

Gigi Becali s-a gândit și la o soluție prin care să scape de această povară și de afluența de oameni care vin în fiecare an de Sărbători la poarta sa și disperarea cu care cei nevoiași îl așteaptă și îi strigă numele: „Nu mai suport, anul viitor plec la munte. Voi vă dați seama ce sărăcie e în țara asta, dacă vine lumea să se calce în picioare pentru 50 de lei?.

Ăsta nu e colind, n-are nicio legătură, asta e cerșit. Au venit doar pentru bani, cu câte trei copii după ei. Asta e, o dată pe an am pedeapsă, canon. La anul nu mai stau acasă. O să chem toate televiziunile, să dați de 20 de ori pe zi că nu o să fiu acasă. Acum le dau câte 50 de lei la fiecare, că n-am ce să fac”, spunea Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,80 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT