Life

Dramele Narcisei Suciu. Mama i-a murit în adolescență de cancer, tatăl la 24 de ani, iar de curând i s-a prăpădit fratele

Dramele Narcisei Suciu: a rămas orfană la 24 de ani. Părinții ei au murit în decurs de câțiva ani: mama i-a murit de cancer.
21.12.2022 | 09:37
Dramele Narcisei Suciu Mama ia murit in adolescenta de cancer tatal la 24 de ani iar de curand i sa prapadit fratele
Dramele Narcisei Suciu. Mama i-a murit în adolescență de cancer, tatăl la 24 de ani Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Narcisa Suciu a vorbit despre dramele din viața ei. Artista a rămas orfană la doar 24 de ani.

Dramele Narcisei Suciu. A rămas fără părinți de tânără

Narcisa Suciu ascunde niște drame despre care a vorbit recent în podcastul lui Cătălin Măruță. Artista a rămas orfană de mamă la doar 17 ani, iar tatăl ei a mai trăit doar șapte ani de atunci înainte.

Mama Narcisei Suciu a murit la 51 de ani, de cancer. Amintirile legate de moartea tatălui ei sunt unele grele: artista a aflat la telefon că părintele ei s-a stins, ea fiind la un concert în Constanța.

ADVERTISEMENT

„Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea s-a dus când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani, trebuia să cânt la Constanța atunci și nu am putut să plec la el, pentru că aveam contract.

M-am dus cu Daria la cântare, cântam într-un club.”, a povestit Narcisa Suciu în podcastul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Tatăl artistei a murit de singurătate. Ce regrete are Narcisa Suciu

Artista are și multe regrete legate de dramele din viața ei. Spune că tatăl ei probabil a murit de singurătate, pentru că ea nu a fost niciodată de acord ca el să-și refacă viața după moartea mamei sale.

„Tata după un de la moartea mamei mi-a spus că este timpul să aducă pe cineva nou în casă și i-am spus: peste cadavrul meu, încearcă numai să vedem ce iese.

ADVERTISEMENT

Probabil nu-l pierdeam atât de devreme și pe el, probabil nu mai avea motiv să trăiască.”, a mai dezvăluit aceasta.

Artista mai are un alt regret, despre care a vorbit după moartea fratelui său. Acum un an. Narcisa Suciu și-a îngropat și unul dintre frați, care avea 56 de ani și suferea de ciroză hepatică.

ADVERTISEMENT

Dar vedeta a aflat de la o prietenă care se întâmpla să fie și medicul fratelui ei că bărbatul s-a stins din viață, pentru că ei nu au mai vorbit în ultimii ani înainte de trecerea lui în neființă.

ADVERTISEMENT
Tags: