News

Un motociclist a fost decapitat după un accident cumplit, la Iași. Andrei a intrat într-un cap de pod

Un motociclist, din județul Iași, a murit într-un accident cumplit. Andrei a fost decapitat, după ce a intrat într-un cap de pod.
29.03.2024 | 17:09
Un motociclist a fost decapitat dupa un accident cumplit la Iasi Andrei a intrat intrun cap de pod
Un motociclist a fost decapitat după un accident cumplit, la Iași. colaj Fanatik/ Foto Ziarul de Iași
ADVERTISEMENT

Un motociclist a fost decapitat după un accident cumplit. Tragedia s-a produs, vineri, 29 martie, în localitatea Tomești, din județul Iași. Din primele informații, motociclistul a pierdut controlul asupra direcției.

Accident cumplit în care a fost implicat un motociclist, la Iași

Ulterior, Andrei a intrat într-un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul a fost decapitat, craniul său ajungând la zeci de metri față de locul producerii accidentului, potrivit presei locale.

ADVERTISEMENT

În zona respectivă au fost solicitate mai multe ambulanțe. A ajuns inclusiv un echipaj de intervenție cu modul de descarcerare. „Accident rutier produs în localitatea Chicerea, comuna Tomești, unde o motocicletă a intrat într-un cap de pod.

La locul solicitării se deplasează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, un echipaj de primă intervenție și un echipaj cu medic de la SAJ Iași”, a informat ISU Iași.

ADVERTISEMENT

Însă, medicii nu au putut face nimic pentru a salva viața tânărului. Totodată, la fața locului au intervenit polițiștii pentru desfășurarea cercetărilor. Andrei era cunoscut în lumea motocicliștilor. După anunțul privind moartea tânărului au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe, în mediul online, pentru familia sa.

Nu este singurul accident în care este implicat un motocilist, produs în ultimele zile. O tânără de 23 de ani din Timișoara a ajuns la spital, miercuri, după ce a fost lovită de două mașini, în timp ce se afla pe un vehicul pe două roți.

ADVERTISEMENT

Motociclista se deplasa regulamentar în momentul în care a fost izbită în plin de o mașină care era în spatele ei. În urma impactului, vehiculul pe care se afla tânăra a fost proiectat într-un alt autoturism. Victima a fost grav rănită.

Un alt bărbat și-a pierdut viața pe drumurile din Giurgiu

La începutul săptămânii, un bărbat de 34 de ani a murit, în Giurgiu. Tânărul se afla pe o motocicletă, în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției, pe DN 41, între localitățile Prundu și Pietrele.

ADVERTISEMENT

Motociclistul și-a pierdut viața, lăsând în urma sa doi copii. O femeie, în vârstă de 31 de ani, pasageră pe vehiculul cu două roți, a fost rănită. Ea a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 

ADVERTISEMENT