News

“Drumul morţii”, E85, a făcut din nou victime. Doi bărbaţi au murit după tamponarea frontală a două vehicule

Trei morţi în două accidente, joi, pe E85. În ambele situaţii maşinile s-au izbit frontal iar impactul a fost devastator
05.01.2023 | 18:07
Drumul mortii E85 a facut din nou victime Doi barbati au murit dupa tamponarea frontala a doua vehicule
Grav accident pe E85, în Vrancea Foto: infotraficromania.ro
ADVERTISEMENT

Două persoane din judeţul Vrancea au decedat într-un accident rutier care s-a produs pe drumul naţional DN2 – E85, în afara localităţii Nisiporeşti,din judeţul Neamţ.

Un deces şi la Afumaţi, tot joi, pe E85

Joi, la ora 15.46, polițiștii Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe E85, în afara localității Nisiporești.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 69 de ani, din județul Vrancea, conducea un autoturism din direcția Suceava spre municipiul Roman, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Urecheni.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 69 de ani și al unui alt pasager din același autoturism, precum și rănirea conducătorului auto de 23 de ani și a unei femei de 73 de ani, din județul Vrancea, pasager în primul autoturism.

ADVERTISEMENT

Tot joi, dar la primele ore ale dimineaţii, pe DN2-E85 o persoană a murit în urma unui accident produs pe DN2, în apropierea localităţii Afumaţi, judeţul Ilfov.

Poliţiştii au constatat faptul că un autovehicul care circula din direcția București către Urziceni a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus.

ADVERTISEMENT

În urma impactului a rezultat decesul unuia dintre conducătorii auto și rănirea altor trei persoane, acestea din urmă fiind conduse la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Miercuri, două persoane au decedat în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 6, în localitatea Işalniţa, judeţul Dolj, între un TIR şi un microbuz în care se aflau cinci persoane.

ADVERTISEMENT

“Un bărbat din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe prima bandă a DN 6, în localitatea Ișalnița, sensul de deplasare Craiova către Filiași, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, fiind lovit din spate de un microbuz de marfă în care se aflau 5 persoane. În urma evenimentului rutier, două femei, pasagere în microbuz au decedat. Alte 3 persoane sunt transportate la spital”, a transmis ISU Dolj.

ADVERTISEMENT