News

Dublă crimă într-o comună din Botoșani. Un bărbat este bănuit că și-a ucis soția și fiica

Porcurorii anchetează o posiblă dublă crimă comisă în comuna Manoleasa din Botoșani, principalul suspect fiind deja reținut.
05.11.2023 | 12:10
Dubla crima intro comuna din Botosani Un barbat este banuit ca sia ucis sotia si fiica
Dublă crimă în comuna Manoleasa din Botoșani/ Sursă foto: Monitorul de Botoșani
ADVERTISEMENT

O femeia de 47 de ani și fiica sa, în vârstă de 14 ani, au fost găsite moarte într-o casă părăsită din comuna Manoleasa, județul Botoșani. Inițial, s-a crezut că cele două au murit în incendiul care a cuprins casa, însă apoi au apărut indicii că tragedia ar fi fost, în realitate, o dublă crimă, scrie Monitorul de Botoșani.

În urmă cu câteva zile, femeia avusese o ceartă virulentă cu soțul ei, care a alungat-o de acasă, soția plecând și cu fiica lor de 14 ani. Femeia a plecat la mama ei din Manoleasa, unde a stat câteva zile, până când bătrâna le-a spus fiicei și nepoatei sale că nu le mai poate găzdui.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, cele două s-au refugiat într-o casă părăsită din apropiere. Sâmbătă dimineață, mama femeii a văzut fum ieșind din casă și a alertat vecinii care au sărit să stingă focul. Într-una din camere, au fost găsite trupurile celor două.

A fost chemată ambulanța însă echipajul a putut decât să constate decesul. Suspiciunile privind crima au apărut când s-a descoperit că femeia de 47 de ani avea o tăietură în zona gâtului, pe lângă arsurile de pe corp.

ADVERTISEMENT

Astăzi, în jurul orei 11.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă, din comuna Manoleasa, este posibil să fie un incendiu, întrucât iese fum dens din interior. Echipajul direcţionat la faţa locului a identificat locuinţa la care făcea referire apelantul, iar în interior, au fost găsite două persoane, o femeie, de 47 de ani şi o minoră, de 14 ani, decedate, care prezentau arsuri la nivelul corpului. De asemenea, femeia prezenta o plagă tăiată la nivelul părţii superioare a corpului”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Bănuielile legate de făptașul crimei s-au îndreptat către soțul femeii, un bărbat de 53 de ani. Acesta a fost imediat reținut și a fost dus la audieri în vederea stabilirii circumstanțelor în care cele două femei au murit. Cercetările au fost declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru comiterea infracţiunii de omor.

ADVERTISEMENT

O altă dublă crimă a fost comisă la Timișoara, în luna iunie, când doi bătrâni de 75, respectiv 78 de ani, soț și soție, au fost uciși în propriul apartament, cu lovituri de cuțit. În momentul atacului, cei doi bătrâni vorbeau la telefon cu un nepot care locuiește în Germania.

Bătrânii au auzit zgomote în casă și au apucat să îi spună nepotului că a intrat cineva peste ei în casă. Nepotul din Germania și-a sunat un văr care locuiește în Timișoara, aproape de casa vârstnicilor. Câns a ajuns la ușa apartamentului rudelor sale, tânărul s-a întâlnit cu criminalul, care a reușit să fugă după o scurtă încăierare.

ADVERTISEMENT

Ulterior, ucigașul a fost prins. El era cunoscut de către victime care îi mai dădeau bani în schimbul unor servicii. În seara crimei, acesta s-a dus drogat acasă la ei pentru a-i jefui, dar când a descoperit că aceștia își alertaseră rudele, i-a ucis.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată