Sport

„Dubla” cu Petrolul, cadoul perfect pentru tatăl lui Ștefan Baiaram: „Știe tot ce am făcut pentru el”

Ștefan Baiaram a marcat o „dublă” cu Petrolul Ploiești, iar golurile înscrise pe „Ilie Oană” îi sunt dedicate lui Gheorghe Burticioiu, tatăl „decarului”.
29.02.2024 | 20:56
Dubla cu Petrolul cadoul perfect pentru tatal lui Stefan Baiaram Stie tot ce am facut pentru el
„Dubla” cu Petrolul, cadoul perfect pentru tatăl lui Ștefan Baiaram: „Se ambiționează de la meci la meci”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce a marcat cu FC Voluntari pe stadionul „Ion Oblemenco”, Ștefan Baiaram a înscris și o „dublă” contra Petrolului Ploiești. Golurile „decarului” Universității Craiova îi sunt dedicate lui Gheorghe Burticioiu, a cărui aniversare este pe 1 martie.

„Dubla” cu Petrolul, cadoul perfect pentru tatăl lui Ștefan Baiaram: „Se ambiționează de la meci la meci”

Universitatea Craiova s-a impus cu 3-2 în fața celor de la Petrolul Ploiești și își asigură matematic prezența în play-off-ul din SuperLiga. Două dintre golurile „alb-albaștrilor” au purtat semnătura lui Ștefan Baiaram, care și-a pus în gând înaintea confruntării de pe „Ilie Oană” să marcheze.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram urmează să sărbătorească pe 1 martie lângă tatăl său adoptiv, care împlinește 67 de ani. Mijlocașul „alb-albaștrilor” s-a îndreptat către camere după ce a marcat primul gol și a arătat un tricoul cu textul: „La mulți ani, tată”.

„Decarul” Universității Craiova este așteptat în Cetatea Băniei de tatăl său adoptiv pentru a sărbători pe 1 martie. Gheorghe Burticioiu a oferit o scurtă reacție pentru FANATIK după ce Ștefan Baiaram i-a dedicat golurile din confruntarea cu Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

„Înseamnă foarte mult pentru mine, înseamnă că mă respectă, știe tot ce am făcut pentru el și ce fac. Înseamnă foarte mult și pentru el, deoarece după accidentări nu își mai intrase în formă, iar acum se ambiționează de la meci la meci. Treptat vrea să revină la forma de înaintea operaților. Ne întâlnim mâine în Craiova”, spune tatăl lui Ștefan Baiaram.

Povestea emoționantă a lui Ștefan Baiaram

Ștefan Baiaram are o poveste de viață emoționantă, fiind abandonat la șase luni de la naștere de către părinți. Destinul l-a scos în cale pe asistentul maternal Gheorghe Burticioiu. Tatăl adoptiv l-a sprijinit încă de mic să meargă la fotbal și se pare că nu s-a înșelat în privința lui.

ADVERTISEMENT

„De mic se juca cu mingea, era îndrăgostit. Tot timpul se juca, jongla. La 5 ani a ajuns să joace fotbal la FEFS Craiova, după aceea a ajuns la Luceafărul Craiova și juca împotriva unor copii mai mari cu 4-5 ani decât el”, spunea Gigi Burticioiu.

Dragostea pentru culorile „alb-albastre” s-a transmis de la tatăl adoptiv, care i-a povestit despre performanțele Craiovei Maxima. La începuturile carierei în Bănie, Ștefan Baiaram mărturisea și care sunt cele mai importante sfaturi primite de la Gheorghe Burticioiu.

ADVERTISEMENT

„Iubesc acest club, de mic țin cu el. Nu am prins Craiova Maxima, dar tatăl meu mi-a spus despre performanțele Craiovei Maxima. Tata mi‑a dat cele mai importante sfaturi în viaţă şi în carieră. Cel pe care nu o să‑l uit niciodată şi de care ţin cont în fiecare zi este să fiu mereu modest şi să nu uit niciodată de unde am plecat”, a spus Baiaram.

ADVERTISEMENT