Sport

Duckadam, nemilos la adresa lui Moruțan: „De ce n-a avut discursul ăsta când distrugea naționala de tineret?”

Helmuth Duckadam a fost nemilos la adresa lui Olimpiu Moruțan, criticându-l pentru declarațiile pe care le-a făcut la finalul meciului cu Kosovo, scor 2-0.
13.09.2023 | 21:15
Duckadam nemilos la adresa lui Morutan De ce na avut discursul asta cand distrugea nationala de tineret
Duckadam, nemilos la adresa lui Moruțan. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” a amintit de momentul când Olimpiu Moruțan era eliminat, pentru că își scotea tricoul după un gol împotriva Ucrainei U21, iar adversarii reușeau să revină în meci și România U21 rata șansa de a participa la un Campionat European.

Duckadam, nemilos la adresa lui Moruțan

Helmuth Duckadam a fost nemilos la adresa lui Olimpiu Moruțan, după declarațiile făcute de fotbalist la finalul meciului dintre România și Kosovo, scor 2-0: „Ce dreptate să aibă?

ADVERTISEMENT

Jucători care câștigă milioane, unii nici nu joacă… cum poți fi atât de afectat. Când se dau 3 milioane jumate pe Moruțan la Galatasaray de ce nu a rămas acolo să joace în Champions League? A fost împrumutat în stânga și în dreapta”.

„Da, jucăm mai slab decât Israel, spunem ce vedem, ce să spunem? Eu aș fi vrut să aibă aceeași reacție după meciul cu Ucraina, când și-a scos tricoul și a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

Iar atunci s-a distrus o națională frumoasă, care putea participa la un european. De ce nu a mai avut același discurs și atunci?”, a mai spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

„Sunt discuții în interiorul echipei!”

Marius Lăcătuș este de părere că fotbaliștii echipei naționale au discuții în vestiar despre ce se scrie în presă despre ei, unindu-se împotriva jurnaliștilor în clipa în care sunt criticați după meciuri:

ADVERTISEMENT

„Eu cred că sunt discuții în interiorul echipei. Unii poate au sărit calul, dar nu poți să generalizezi. Probabil ei discută între ei acolo, după citesc și văd ce se scrie despre ei.

Iar după ce bați cu 2-0, suntem tot pe locul doi, te ia valul. Fiecare jucător se gândește la el și la familia lui, abia apoi că joci pentru România, pentru tribună, pentru fani”.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii nu sunt atacați, toți ne dorim să jucăm mai bine, să ne califcăm, să jucăm mai rapid. Mai trebuie să precizăm și că jocul a început să fie mai bun după schimbări”, a spus și Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT