News

Duelul forțelor oculte pentru Cotroceni. Un fost mogul de presă face predicții pentru alegerile din 2024

Devenit influencer online după ieșirea din detenție, Sorin Ovidiu Vîntu susține că știe cine va ajunge în turul doi al prezidențialelor de anul viitor.
18.02.2023 | 16:54
Duelul fortelor oculte pentru Cotroceni Un fost mogul de presa face predictii pentru alegerile din 2024
Sorin Ovidiu Vîntu este convins că știe cine va ajunge în turul doi al prezidențialelor Foto: Facebook Sorin Ovidiu Vîntu
ADVERTISEMENT

SOV, așa cum era cunoscut Sorin Ovidiu Vîntu în vremurile sale de glorie, este convins că știe cine vor fi finaliștii competiției pentru Cotroceni și nu a ezitat să-și împărtășească predicțiile cu urmăritorii săi.

Un fost mogul de presă face predicții pentru alegerile din 2024

Și asta cu toate că marii jucători ai vieții politice din România nici măcar nu şi-au desemnat candidaţii pentru alegerile prezidenţiale care vor avea loc anul viitor.

ADVERTISEMENT

Vîntu a răspuns într-un live video la întrebările pe care le-a primit de la urmăritorii săi. Una dintre aceste întrebări a fost cine va fi în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

„Bătălia mare se dă între Mircea Geoană şi Laura Kovesi, ambii susţinuţi de diverse aripi, de diverse forţe oculte din statul american.

ADVERTISEMENT

Domnul Mircea Geoană, din nefericire, are un osteosarcom, un cancer la cot, la oase. Medicina americană poate că îl poate salva, îl poate ţine în viaţă. Şi atunci poate are şanse să ajungă preşedinte.

Dacă nu, Codruţa Kovesi, o catastrofă pentru România. Femeia asta a servit interese străine, a distrus orice centru de putere din România, politic, economic, administrativ, la ordinul şefilor ei de afară, din America.

ADVERTISEMENT

Aşa a şi fost pusă procuror general, de altfel, că doar nu am pus-o eu. Sau a fost ea cu pieptul dezgolit, cum spunea un dobitoc, un fost ziarist, s-a dus ea cu pieptul dezgolit, cu sabia-n mână, s-a zbătut şi a luat funcţia.

E, pe dracu. A fost pusă acolo. Deci are mari şanse să fie preşedinte, dacă domnul Mircea Geoană nu se însănătoşeşte.

ADVERTISEMENT

Dacă domnul Geoană va candida şi va câştiga, România va avea de câştigat, pentru că domnul Geoană este un om ectrem de inteligent, extrem de deschis la creier.

Asta în particular, dar ca om politic eu nu am crezut niciodată că are vreo şansă. Nu este un bun om politic. Putea să câştige alegerile când a candidat, dar le-a pierdut pentru că a făcut o vizită. În Rusia. Vizită pe care nu a anunţat-o şefilor lui din America.

Asta e motivul pentru care a pierdut atunci alegerile, şi americanii au susţinut, dându-i glonţul de argint lui Băsescu. Nu vizita la mine l-a distrus pe Mircea Geoană, ci tâmpenia colosală pe care a făcut-o, să se ducă la ruşi, la Moscova, împins de un cretin de aici din ţară”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu, citat de romaniatv.net.

Devenit cunoscut publicului ca proprietar al trustului media Realitatea-Cațavencu, Sorin Ovidiu Vîntu a ajuns unul dintre cei mai detestați oameni din România după scandalul FNI, în care sute de mii de oameni și-au pierdut agoniseala de-o viață. Odată titularul uneia dintre cele mai mari averi de la noi din țară, de numele lui SOV este legat și un număr impresionant de dosare penale.

ADVERTISEMENT