Fotbal international

VIDEO / Wolfsburg, CĂLCATĂ în picioare! Sevilla întoarce cu Zenit. Fiorentina se salvează în prelungiri

FINAL DE MECIURI! Napoli face scorul serii în sferturi, 4-1 la Wolfsburg şi e ca şi calificată în semifinale. Fiorentina scote in extremis un egal la Kiev prin golul lui Babacar. Sevilla...
16.04.2015 | 23:56
VIDEO  Wolfsburg CALCATA in picioare Sevilla intoarce cu Zenit Fiorentina se salveaza in prelungiri
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECIURI! Napoli face scorul serii în sferturi, 4-1 la Wolfsburg şi e ca şi calificată în semifinale. Fiorentina scote in extremis un egal la Kiev prin golul lui Babacar. Sevilla cîştigă cu 2-1 acasă cu Zenit, iar Club Brugge şi Dnipro au dat-o la pace în primul meci, 0-0

Min. 92: GOOOOOOOOL Fiorentina! Babacar marchează în prelungiri şi italienii devin favoriţi 

Loading the player…

Min. 88: GOOOOL Sevilla! Denis Suarez marchează un super gol pentru gazde şi e 2-1 

Loading the player…

Min. 80: Wolfsburg reduce din handicap prin Bendtner! E 4-1 pentru Napoli

Loading the player…

Min. 76: Gabbiadini face 4-0 la Wolfsburg! Incredibilă prestaţia lui Napoli în această seară. Gazdele sînt năucite

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Min. 72. GOOOOOL Sevilla! Bacca egalează cu o lovitură de cap pentru gazde. Final de meci incendiar

Loading the player…

Min. 65: Wolsfburg e în GENUNCHI! Hamsik face dubla şi e 3-0 pentru Napoli 

Loading the player…

START ÎN REPRIZA SECUNDĂ

PAUZĂ pe cele 4 stadioane. Rezultate:

dkdkd

Min. 35: GOOOOOOL Dinamo Kiev! Ucrainienii deschid scorul prin Lens după un şut deviat

Loading the player…

Min. 29: GOOOOOOL Zenit! Ruşii deschid scorul prin Riazanţev după o eroare a portarului gazdelor

Loading the player…

Min. 23: GOOOOOOOL Napoli! Hamsik face 2-0 după o pasă superbă a lui Higuain

Loading the player…

 Min. 15: GOOOOOOOOOL Napoli! Higuain deschide scorul pe terenul lui Wolsburg după o preluare superbă

ADVERTISEMENT
Loading the player…

START ÎN MECIURILE DIN LIGA EUROPA

UPDATE 21:11 / A rămas mai puţin de o oră pînă la startul meciurilor din sferturile Ligii Europa. Echipele de start în meciurile serii.

Toată acţiunea din Liga Europa poate fi urmărită în format LIVETEXT, joi de la ora 22:05

Wolsfburg – Napoli:

nap

Sevilla – Zenit:

sevilla

Dinamo Kiev – Fiorentina:

dinamo

Dnipro – Club Brugge:

ddsa

 

*********************

UPDATE 18:57 / Meciul dintre Sevilla şi Zenit este considerat suspect de casele de pariuri, dacă e să ne luăm după cote. Cota gazdelor la victorie a scăzut de la 1,90 la 1,60, iar cotele pentru egal şi o victorie a oaspeţilor au urcat considerabil. 

ADVERTISEMENT

La început, un egal era cotat la 3,50, acum e la 4,00, în timp ce cota pentru victoria oaspeţilor a urcat de la 4,30 la 6,00.

*******************

UPDATE 16:48 / Vicenzo Montella a declarat în conferinţa de presă înainte de meciul dintre Dinamo Kiev şi Fiorentina că Tătăruşanu este în lot, însă va apăra Neto, în condiţiile în care portarul român nu este încă refăcut 100% după accidentarea la spate.

ADVERTISEMENT

Montella a trecut prin mari emoţii la ultimul antrenament înante de meci, portarul Neto suferind o accidentare la deget. Totuşi, medicii l-au liniştit pe tehnician şi au dat asigurări că portarul va putea evolua.

*****************************

Liga Europa a ajuns în faza sferturilor de finală. Din armata italiană de 5 echipe prezentă în optimi au mai rămas doar două, Napoli şi Fiorentina. Favorită în competiţie e Wolsfburg, iar renumele competiţiei de Liga Campionilor din estul Europei este încă valabilă graţie prezenţelor lui Dnipro, Dinamo Kiev şi Zenit. 

Tabloul sferturilor:

swrrrw

 

Wolfsburg, favorită la pariuri

Casele de pariuri o dau pe Wolfsburg ca principala favorită la cîştigarea trofeului. Nemţii au cota 4,00 să ia Liga Europa în acest sezon. Echipa cotată cu a doua şansă e chiar adversara din sferturi a lui Wolsfburg, Napoli, care are cota 5,50 la trofeu. Dnipro şi Club Brugge au cele mai mici şanse să cîştige trofeul: 15,00. Vezi toate cotele:

djdjdjad+

Cotele pentru calificarea în semifinale: 

Club Brugge – 1,80   –   Dnipro – 1,90

Dinamo Kiev – 2,25 – Fiorentina – 1,60

Sevilla – 1,61 – Zenit – 2,20

Wolsfburg – 1,72 – Napoli – 2,30

Tătăruşanu, singurul român

Portarul român, Ciprian Tătăruşanu este singurul român care mai e implicat în competiţiile europene. Tătă are şanse minime însă să evolueze în meciul tur cu Dinamo Kiev, el fiind chinuit de o accidentare la spate.

Iniţial, era vorba de o pauză de 10 zile, însă Tătă stă pe bară de mai bine de o lună şi jumătate. În locul românului, va apăra cel mai probabil Neto. Fiorentina nu e în cea mai bună formă şi va avea un meci dificil la Kiev.

Echipe probabile:

Dinamo Kiev (4-2-3-1): Shovkovski – Silva, Khacheridi, Dragovic, Antunes – Ribalka, Veloso – Yarmolenko, Sidorchuk, Gusev – Teodorczik

Fiorentina (3-5-2): Neto – Savic, Rodriguez, Basanta – Joaquim, Fernandez, Badelj, Valero, Alonso – Gomez, Salah. Antrenor: Vicenzo Montella

Deţinătoarea trofeului merge ceas

Sevilla a cîştigat trofeul anul trecut trofeul după o finală cu Benfica, decisă după loviturile de departajare. Spaniolii au o şansă bună să cîştige şi în acest an după ce au arătat o formă bună în competiţie pînă acum. Dubla din optimi a fost repede decisă de Sevilla  în faţa lui Villarreal, 5-2 la general.

Zenit e un adversar puternic şi se va baza pe vedetele Hulk şi Aksel Witsel. Echipa lui Andre Villas Boas e aproape de titlu în Rusia şi Liga Europa ar fi o consolare bună pentru eliminarea din grupele Ligii.

Echipe probabile:

Sevilla (4-2-3-1): Rico – Figueiras, Pareja, Kolodziejczak, Tremoulinas – Mbia, Carrico, Vidal, Ibora, Vittolo – Gamiero. Antrenor: Unay Emery

Zenit (4-1-3-2): Lodigin – Smolnikov, Neto, Garay, Criscito – Garcia – Witsel, Danny, Şatov – Hulk, Rondon. Antrenor: Andre Villas-Boas

Outsiderii şi favoriţii 

Club Brugge şi Dnipro Dnipropetrovsk sînt cele mai slab cotate echipe rămase din Liga Europa. Totuşi, una dintre aceste formaţii va evolua în careul de aşi al competiţiei şi totul e posibil. Dnipro are şanse mici la titlu în Ucraina, însă se bate pentru un loc de Liga Campionilor. Club Brugge este lider în Belgia, însă are parte de o luptă grea la titlu cu Anderlecht.

Echipe probabile:

Club Brugge (4-1-3-2): Ryan – Meunier, Mechele, Duarte, De Bock – Simons – Vormer, De Fauw, Mbombo – De Sutter, Rafaelov. Antrenor: Michel Preud’Homme

Dnipro (4-2-3-1): Boyko – Fedecky, Douglas, Cheberyachko, Egidio – Fedorchuk, Rotan – Zozulja, Bezus, Konopljanka – Seleznyov. Antrenor: Myron Marchevich

De partea cealaltă, cel mai tare sfert al competiţiei este cel dintre Wolfsburg şi Napoli. Nemţii sînt favoriţii competiţiei. Pe plan intern, sînt aproape siguri de locul 2, fără şanse la titlu, deja acontat de Bayern. Napoli luptă pentru un loc de Liga Campionilor şi cîştigarea Ligii Europa ar fi aur curat, în condiţiile în care cîştigătoarea are un loc asigurat în grupele Ligii în viitorul sezon. Se anunţă cel mai spectaculos meci al sferturilor.

Echipe probabile:

Wolfsburg (4-2-3-1): Benaglio – Vieirinha, Naldo, Knoche, Rodriguez – Guilavogui, Gustavo – Caligiuri, De Bruyne, Schurlee – Dost. Antrenor: Dieter Hecking.

Napoli (4-2-3-1): Rafael – Henrique, Koulibaly, Britos, Ghoulam – De Guzman, Inler – Callejon, Hamsik, Mertens – Higuain. Antrenor: Rafa Benitez.

Toată acţiunea din Liga Europa poate fi urmărită în format LIVETEXT, joi de la ora 22:05. 

 

ADVERTISEMENT