Sport

“Dulăii” se gândesc la play-off-ul din EHF Champions League: “Vrem revanşa cu Sporting, suntem mai motivaţi!” EXCLUSIV

23.11.2019 | 17:22
Dulăii se gândesc la play-off-ul din EHF Champions League Vrem revanşa cu Sporting, suntem mai motivaţi! FOTO: Muhamed Zulfic si Nicusor Negru saluta galeria dupa meciul de handbal masculin dintre Dinamo Bucuresti si Chekhovskie Medvedi, contand pentru Liga Campionilor, desfasurat in Sala Dinamo din Bucuresti,
ADVERTISEMENT

Dinamo face legea în grupa D din EHF Champions League. Echipa lui Constantin Ştefan “i-a dresat” pe “ruşii” de la Cehovski Medvedi cu o victorie spectaculoasă, 34-23, şi sunt siguri de primul loc în grupă. În play-off-ul pentru optimi, Dinamo poate da peste Sporting Lisabona, lusitanii eliminându-i pe “dulăi” în aceeaşi fază anul trecut. 

“Dulăii” se gândesc la play-off-ul din EHF Champions League! Negru vrea revanşa cu Sporting

Nicu Negru a declarat pentru FANATIK imediat după victoria cu Cehovski: “Suntem mai motivați, sper să picăm tot cu Sporting, să ne luăm revanșa și cred că va fi un meci foarte bun. Ne dorim Sporting, îi cunoaștem, chiar dacă au făcut câteva transferuri foarte bune”, Nicu Negru pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Însă nu toţi dinamoviştii vor Sporting în play-off. Răzvan Gavriloaia a declarat că ar prefera mai degrabă Savehof, Dinamo având rezultate bune împotriva nordicilor: “Aș prefera echipele nordice, aș prefera Savehof. Dacă nu mă înșel, cred că au la Sporting în ultima etapă și portughezii pornesc cu prima șansă.

Ar fi frumos să ne luăm o revanșă cu Sporting, dar aș vrea să jucăm cu Savehof. Nu ne ferim oricum de o eventuală dispută cu Sporting. Ar fi o motivație în plus să ne luăm revanșa. Au și ei o echipă cu o experiență și o valoare mai mare după transferurile din această vară și va fi o confruntare puternică”, a declarat Răzvan Gavriloaia pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
“Dulăii” se gândesc la play-off-ul din EHF Champions League: “Vrem revanşa cu Sporting, suntem mai motivaţi!” FOTO: Shebib Ashem Mamdouh in meciul de handbal masculin dintre Dinamo Bucuresti si Chekhovskie Medvedi, contand pentru Liga Campionilor, desfasurat in Sala Dinamo din Bucuresti,

Adversara lui Dinamo se alege dintre Bidasua Irun, Sporting Lisabona şi Savehof

Antrenorul lui Dinamo, Constantin Ştefan este însă mai cumpătat şi tot ce vrea e ca elevii săi să fie sănătoşi la ora meciului din play-off-ul Ligii: ”Până la meciul din play-off mai avem multe meciuri de jucat. Avem meciul cu GOG, meciuri în campionat, în Cupa României. Sincer, îmi doresc să am toți jucătorii sănătoși pentru acea confruntare și cu oricine va fi, vom avea o confruntare foarte dificilă.”

Dinamo a câştigat deja grupa şi va evolua împotriva locului doi din grupa C. Adversara ”dulăilor” se va alege dintre Bidasua Irun, Sporting Lisabona şi Savehof. Ibericii sunt primii în clasament şi au o şansă uriaşă să câştige grupa.

  • 0 înfrângeri are Dinamo în cele 9 meciuri jucate în Champions League în acest sezon
  • 266 de goluri a marcat Dinamo în cele 9 confruntări din Ligă din acest sezon
ADVERTISEMENT

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE