News

Dumitru Dragomir a descoperit cea mai mare greşeală făcută de AUR. Eroarea fatală a lui George Simion

Dumitru Dragomir a dezvăluit la "MAX Profeţiile lui Mitică" marea greşeală făcută de AUR în perspectiva celor patru rânduri de alegeri de anul acesta.
06.02.2024 | 13:03
Dumitru Dragomir a descoperit cea mai mare greseala facuta de AUR Eroarea fatala a lui George Simion
Dumitru Dragomir crede că Diana Şoşoacă şi George Simion ar fi format o echipă redutabilă dacă ar fi rămas împreună Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Şoşoacă îl depăşeşte în ultimele sondaje pe George Simion, la nivel individual, în mai totate privinţele şi chiar dacă AUR rămâne al treilea partid în preferinţele electoratului, SOS, formaţiunea Dianei Şoşoacă, a înregistrat o creştere care i-ar permite să aibă reprezentativitate în parlament.

Diana Şoşoacă are notorietate mai mare decât George Simion

Relaţia George Simion – Diana Şoşoacă, doi foşti aliaţi, în prezent adversari, a fost dezbătută de Dumitru Dragomir şi Horia Ivanovici la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

“Una dintre cele mai mari greșeli politice făcute de George Simion și Diana Șoșoacă a fost atunci când s-au ‘spart’, când s-au separat. Dacă rămâneau împreună, acum erau la bătaie cu PSD-ul. Puteau chiar să bată PSD-ul”, a spus Dragomir.

“I-au ‘spart’ alţii mai deştepţi”, a fost replica lui Horia Ivanovici, iar cel supranumit “Oracolul de la Bălceşti” a fost de acord şi a adăugat: “Bineînţeles. Aşa cum au încercat să spargă PSD-ul. Când Ciolacu a curăţat-o pe doamna Firea şi se repezise şi domnul Paul Stănescu”.

ADVERTISEMENT

Într-un sondaj INSCOP dat publicităţii luni, Diana Şoşoacă ocupă locul doi la capitolul notorietate, după preşedintele Klaus Iohannis. 98,9% dintre cei chestionaţi au răspuns că au auzit de Iohannis, în timp ce procentul din dreptul Dianei Şoşoacă 96,7%. Notorietatea lui George Simion este de doar 82,3%, între liderul SOS şi liderul AUR afându-se Victor Ponta, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Emil Boc, Mircea Geoană şi Nicolae Ciucă.

Diana Şoşoacă îl domină pe George Simion şi la capitolul încredere, cu un procent de 18,6%, faţă de 15,4%. De asemenea, senatoarea are câştig de cauză şi în ceea ce priveşte intenţia de vot pentru alegerile prezidenţiale.

ADVERTISEMENT

Astfel, Diana Şoşoacă este creditată în momentul de faţă cu un scor de 14%, în timp ce spre George Simion s-ar îndrepta votul a 13,3% dintre alegători. De remarcat că liderul AUR este singurul politician prezidenţiabil care a scăzut constant în sondaje, începând cu septembrie 2023.

În schimb, Diana Şoşoacă a crescut de la 10%, cât avea la un sondaj din septembrie 2023, la procentul de 14% din ianuarie 2024, întrecându-l nu numai pe George Simion, ci şi pe preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

ADVERTISEMENT

Diana Şoşoacă a fost aleasă senator în 2020, pe listele AUR, dar a fost exclusă din partid în februarie 2021. Ea era acuzată că prin manifestările sale aduce atingere intereselor şi imaginii partidului.

Dumitru Dragomir a descoperit CEA MAI MARE GRESEALA facuta de AUR

ADVERTISEMENT