News

Dumitru Dragomir îi analizează pe Cătălin Cîrstoiu, Cozmin Guşă, Piedone şi Nicuşor Dan. Care sunt şansele fiecăruia la Primăria Capitalei

Dumitru Dragomir i-a analizat la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ pe Cătălin Cîrstoiu, Cozmin Guşă, Piedone şi Nicuşor Dan, principalii candidaţi la alegerile pentru primăria Capitalei.
27.03.2024 | 17:06
Dumitru Dragomir ii analizeaza pe Catalin Cirstoiu Cozmin Gusa Piedone si Nicusor Dan Care sunt sansele fiecaruia la Primaria Capitalei
Dumitru Dragomir a comentat stadiul actual al luptei pentru postul de primar al Capitalei Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a avut avut o primă reacţie publică despre şansele medicului Cătălin Cîrstoiu de a câştiga alegerile pentru funcţia de primar general al Capitalei, după ce alianţa PSD-PNL a anunţat oficial candidatura acestuia.

“Pe Cîrstoiu nu-l place sticla”

În momentul de faţă trei candidaţi sunt cotaţi cu şanse reale de a se instala în scaunul de primar general: Cătălin Cîrstoiu, Cristian Popescu Piedone şi Nicuşor Dan. Despre şansele lui Cîrstoiu, ultimul aruncat în această luptă, a vorbit Dumitru Dragomir, în emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, moderată de Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Este un tip foarte deştept. Eu nu îl cunosc, dar văd că nu-l place sticla. Eu asta am simţit. Trebuie să facă ceva sau să-l înveţe cineva… În schimb, Piedone joacă impecabil până acum”, a comentat Dumitru Dragomir şansele medicului Cîrstoiu.

De asemenea, fostul şef al LPF a vorbit şi de posibilul candidat susţinut de AUR pentru Bucureşti, Cozmin Guşă, însă avertizează cu privire la consecinţele candidaturii acestuia.

ADVERTISEMENT

“Dacă se duce la Primăria Capitalei susţinut de AUR are şanse. Dar în situaţia asta îl ‘omoară’ pe Piedone şi iese primar Nicuşor Dan. Nu cred că Simion face jocurile lui Nicuşor, pentru nimic în lume”, este părerea susţinută de Dragomir, la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

În schimb, fostul om de fotbal are încredere mai mare în şansele lui Guşă la Primăria Sectorului 1. “Cozmin este un tip cu o notorietate formidabilă. Dacă ar candida la Sectorul 1 cred că l-ar bate pe Liviu Negoiţă. În plus, s-a mai înscris la Sectorul 1 cineva cu notoritate, Mircea Andrei, profesor la Drept, senator”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Ca şi concluzie, el zugrăveşte astfel tabloul luptei electorale la momentul actual: “Chiar dacă Piedone joacă mai bine decât ei toţi, la ora asta nu mai poţi fi sigur de cine câştigă. Pentru că dacă AUR îi dă lui Nicuşor voturile, iese Nicuşor”.

Cozmin Guşă şi-a luat câteva zile de gândire

Cât priveşte posibila candidatură la Primăria Capitalei a lui Cozmin Guşă, ca independent susţinut de AUR, acesta a declarat miercuri că îi va da un răspuns lui George Simion în câteva zile.

ADVERTISEMENT

“O să-i dau un răspuns în câteva zile la solicitarea sa, timp în care am fost de acord ca el să măsoare potențialul meu electoral printre al celorlalți candidați antisistem, iar eu mă voi gândi oricum la o strategie care să fie de folos suveranismului, unui curent conservator pe care sper să-l putem impune în societatea românească și cu ocazia alegerilor din București”, a explicat Cozmin Guşă.

Dumitru Dragomir, ANALIZA PE SLEAU despre Cirstoiu, Firea, Gusa, Iohannis, Piedone si Nicusor Dan

ADVERTISEMENT