News

Marcel Ciolacu crede că bucureștenii îl vor vota pe Cătălin Cîrstoiu. „Este cea mai europeană propunere”

Marcel Ciolacu, încrezător în victoria medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. „Veți vedea că altă decizie nu este”
27.03.2024 | 15:15
Marcel Ciolacu crede ca bucurestenii il vor vota pe Catalin Cirstoiu Este cea mai europeana propunere
Marcel Ciolacu spune că medicul Cătălin Cîrstoiu este cea mai bună opțiune pentru bucureșteni / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, președintele PSD, s-a arătat încrezător, miercuri, că electoratul din București îl va vota pe candidatul Coaliției la Primăria Generală, Cătălin Cîrstoiu.

Marcel Ciolacu: „Bucureștenii vor lua decizia corectă”

Potrivit lui Marcel Ciolacu, bucureștenii „vor lua decizia corectă” și vor vota pentru Cătălin Cîrstoiu. În opinia premierului, Cîrstoiu este cea mai „europeană” propunere pentru Primăria Capitalei.

ADVERTISEMENT

În plus, datorită faptului că este susținut de cele două partide mari, PSD și PNL, Cătălin Cîrstoiu va avea și moajoritate în Consiliul General

„Eu cred că bucureştenii vor lua o o decizie corectă şi vor vota cu domnul profesor dorctor Cătălin Cîrstoiu, este cea mai europeană propunere. Mai mult, vorbim de o coaliţie a celor mai mari două partide, cu alte cuvinte va avea şi o majoritate în Consiliul General al Capitalei”, a declarat Marcel Ciolacu. În acest context, Ciolacu a subliniat importanța capitalei României, ca stat membru în Uniunea Europeană.

ADVERTISEMENT

„Altă decizie nu este decât Cătălin Cîrstoiu”

„Mai mult, va avea o coerenţă şi o colaborare directă şi cu preşedintele de la Ilfov, şi cu ministrul Transporturilor, şi cu guvernul României. Cred că vorbim de Bucureşti, Capitala României, al şaselea stat ca mărime membru al UE. Când vorbim de Bucureşti, trebuie să avem în faţă celelalte capitale, Berlin, Paris, Roma”, a spus premierul.

„Dacă ridicăm un pic dimensiunea funcţiei şi îi redăm valorea, veţi vedea că altă decizie nu este decât domnul profesor Cîrstoiu”, a plusat Ciolacu. În legătură cu alegerile pentru Parlamentul European, Marcel Ciolacu a declarat: „În ceea ce priveşte votul politic, actuala alianţă electorală va câştiga alegerile şi va avea minimum 17 europarlamentari”.

ADVERTISEMENT

Candidatul Coaliției, pe locul trei

Un recent sondaj Sociopol arăta că alianța PSD-PNL al câștiga Consiliul General cu un procent de 57% din voturi. În privina candidatului cu cele mari șanse la Primăria Capitalei, sondajul îl plasează în frunte pe Nicușor Dan (34%), urmat de Cristian Popescu Piedone (30%) și de medicul Cătălin Cîrstoiu (26%).