Fotbal intern

Dumitru Dragomir, avertisment șocant înainte de derby-ul din Gruia. “Dacă FCSB nu câștigă cu CFR, să vedeți ce coronavirus declanșează!”

14.06.2020 | 11:30
Dumitru Dragomir avertisment socant inainte de derbyul din Gruia Daca FCSB nu castiga cu CFR sa vedeti ce coronavirus declanseaza
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre cel mai important meci de la reluarea fotbalului românesc după pandemie, CFR Cluj – FCSB.

Dumitru Dragomir avertizează înainte de derbyul din Gruia

Cele două echipe se întâlnesc duminică, 14 iunie, de la ora 20:00 pe stadionul din Gruia și un eventual succes al gazdelor ar mări avansul lor în lupta la titlu cu șapte lungimi în fața FCSB.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a comentat în stilu-i caracteristic pentru Digi Sport și a lansat un avertisment șocant înainte de derbyul din Gruia, legat de echipa vizitatoare.

Fostul șef al LPF se așteaptă la anumite șmecherii dinspre FCSB

Fostul șef al LPF se așteaptă la anumite șmecherii din partea celor de la FCSB în cazul în care echipa lui Bogdan Vintilă nu va câștiga la Cluj și își va reduce semnificativ șansele la titlu.

ADVERTISEMENT

Dragomir avansează ideea că, dacă FCSB nu va câștiga,  anumite persoane din cadrul clubului s-ar putea da bolnave pentru a cere amânarea unor meciuri din Liga 1.

Se vor îmbolnăvi brusc de coronavirus

“Ei cred că  FCSB o va bate pe Cluj și relansează campionatul, dar ei n-au bătut-o nici pe Voluntari. Bineînțeles, dacă FCSB nu câștigă diseară, o să vedeți ce coronavirus declanșează.

ADVERTISEMENT

Conducătorii trebuie să se gândească la toate oportunitățile. Păi unii s-au făcut miliardari peste noapte din asta”, a declarat Dragomir, la Digi Sport Matinal.

FCSB a câștigat ultima dată la Cluj în 2014

CFR Cluj și FCSB s-au întâlnit de 28 de ori pe terenul ardelenilor, în Liga 1, iar 12 jocuri s-au terminat la egalitate. CFR a câștigat de nouă ori, iar FCSB a avut succes în șapte rânduri.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj e o echipă foarte solidă acasă, care a pierdut ultima oară pe teren propriu, în Liga 1 pe 2 septembrie 2018, contra Viitorului, cu scorul de 1-2.  Ultima victorie a FCSB-ului în Gruia este din 10 august 2014, când Cristi Tănase a înscris unicul gol al partidei. Cu absențele existente pentru acest meci în sistemul defensiv echipa lui Bogdan Vintilă pare a fi și mai vulnerabilă în fața atacului clujean.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,25 este cota pentru “1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT