Sport

Dumitru Dragomir, declarații sfâșietoare despre moartea fiului său: „Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine?”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre moartea fiului său din urmă cu aproximativ 34 de ani.
29.10.2021 | 10:40
Dumitru Dragomir declaratii sfasietoare despre moartea fiului sau Daca exista Dumnezeu de ce nu ma luat pe mine
Dumitru Dragomir a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Tănase după derby-ul Universitatea Craiova - FCSB
ADVERTISEMENT

Manuel, fiul lui Dumitru Dragomir, a murit în 1987, în somn, la vârsta de 18 ani. Fostul șef LPF mai are un fiu, pe nume Bogdan, care i-a dăruit doi nepoți, cel mai mare evoluând pentru echipa a doua a Rapidului.

Dumitru Dragomir, declarații sfâșietoare despre moartea fiului său

Dumitru Dragomir susține că nu a reușit niciodată să treacă peste moartea fiului său. Vizibil emoționat, fostul șef LPF a declarat faptul că cel mai mare regret al său este acela că nu a putut să-l vadă pe Manuel realizându-se.

ADVERTISEMENT

În plus, Dragomir a mai spus că s-a mutat de la Brașov, deoarece stătea „toată ziua” la cimitir, la mormântul fiului său.

„Cel mai mare regret al vieții mele este că mi-a murit fiul meu la 18 ani. În rest, nu am regrete în decursul vieții. Nu ține de noi, ține de Doamne-Doamne, dar… o să îl întreb pe Gigi Becali… Acum, să vorbească cu Doamne-Doamne, dacă pot, eu știu, să mă duc și eu lângă fiul meu acolo.

ADVERTISEMENT

E imposibil să treci peste așa ceva. Nu poți să fii niciodată fericit în viață. Poți să le ai pe toate, pe toate, pe toate. Ai ceva care îți lipsește.

Dacă muncești, uiți. Cel mai mare lucru pe care l-a dat Dumnezeu pe pământ e uitarea. Dacă nu dădea uitarea, muream. Păi, de asta am și plecat de la Brașov.

ADVERTISEMENT

Eu nu aș fi plecat de la Brașov cu familia mea. Păi, stăteam toată ziua la cimitir. Asta este. Ăsta este cel mai mare regret, că nu am putut să îl văd și pe el realizându-se.

I-a venit noaptea în somn să vomite, a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan (n.r. celălalt fiu) în pat.

ADVERTISEMENT

Eu am fost mai tare decât soția. Eu sunt un om puternic, trecut prin viață, prin necazuri. Păi, în ultimii 24 de ani am fost numai în procese.

Eu mai zic în felul următor: dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos, și de ce l-a luat pe fiul meu, care era pur ca apa distilată? Dacă există Dumnezeu, de ce ia acum atâția oameni nevinovați?”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Dumitru Dragomir a fost președintele LPF timp de 18 ani, în perioada 1996-2014.

ADVERTISEMENT