Fotbal intern

Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre demiterea lui Gică Hagi de la națională în 2001: ”Indiferent de ce se întâmpla, tot era dat afară”

15.12.2019 | 14:15
Dumitru Dragomir dezvaluiri despre demiterea lui Gica Hagi de la nationala in 2001 Indiferent de ce se intampla tot era dat afara
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a dezvăluit motivul pentru care Gică Hagi a fost demis din funcția de selecționer al echipei naționale a României în 2001, după barajul pierdut cu Slovenia pentru calificarea la Campionatul Mondial din Coreea de Sud și Japonia.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre demiterea lui Gică Hagi de la națională în 2001: ”A făcut gălăgie și l-a jignit pe Mircea Sandu”

”Hagi a avut o ieșire în Slovenia, jignindu-l pe Mircea Sandu, iar Sandu și-a ieșit din fire și l-a curățat. A venit în holul hotelului, a făcut gălăgie, pentru că nu pregătiseră camerele cei din conducere”, a dezvăluit Dumitru Dragomir motivul pentru care Gică Hagi a fost demis de la națională.

ADVERTISEMENT

”Noi de la aeroport ne-am dus direct la bar, în holul hotelului. Când vine echipa la hotel le dai cheile, nu îi lași să aștepte o oră în hol. Organizarea a fost proastă din partea FRF”, a mai spus Mitică Dragomir la emisiunea Digi Sport Special.

”Și-a ieșit din fire, a țipat, și aia a fost”

”Hagi avea dreptate, dar nu la tonul folosit. Și-a ieșit din fire, a țipat, și aia a fost. Indiferent de ce se întâmpla acasă la meciul de acasă, cu Slovenia, tot era dat afară”, a competat fostul șef de la LPF.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Dumitru Dragomir crede că Gică Hagi este unul dintre cei mai mari antrenori români: ”Dacă aș fi un conducător acum, eu pe Hagi, pe Petrescu, pe Popescu, pe Șumudică, pe Rădoi, pe ăsta al lui Iordănescu… Toți sunt buni, în frunte cu Răzvan Lucescu”.

Mitică n-a mai ajuns în Qatar din cauza unui porc

”Am văzut meciul lui Al Hilal cu Esperance, pe tot l-am văzut, am fost la Salonic după el, vă jur că am vrut să merg în Qatar la meciul ăsta! M-am încurcat că îmi aducea unul un porc, trebuia să-l duc să-l facă, am avut alte treburi, dar am vrut să mă duc”, a afirmat Dragomir.

ADVERTISEMENT

Fostul șef de la LPF nu a putut să spună care este cel mai bun antrenor român și a pus mai mulți tehnicieni pe primul loc: ”O să vă spun mai mulți de pe primul loc: Răzvan Lucescu, taică-su e prea mare, Hagi, Petrescu, Rădoi, Șumudică, Edi Iordănescu, Pițurcă”.

”La CFR și portarul a avut peste 5.000 de metri alergați”

”Dan Petrescu e de felicitat. Dau scris că de la CFR și portarul a avut peste 5.000 de metri alergați. Dacă a avut vreunul, în afara portarului, sub 10.000 alergați să îmi spuneți că sunt cel mai prost om de la fotbalul ăsta”, a încheiat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a dezvăluit planul prin care Dinamo îşi schimbă conducerea şi poate avea un nou acţionariat. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a susţinut că există opt persoane, printre care se numără şi el, care vor să preia formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT