News

Dumitru Dragomir explică scandalul de la B1TV. „Le-am dat o lecție de marketing celor care au regizat mizeria aia împotriva Gabrielei Firea!”

11.09.2020 | 11:53
Dumitru Dragomir explica scandalul de la B1TV Leam dat o lectie de marketing celor care au regizat mizeria aia impotriva Gabrielei Firea
Dumitru Dragomir explică scandalul de la B1TV. „Le-m dat o lecție de marketing celor care au regizat mizeria aia împotriva Gabrielei Firea!” Sursa foto: playtech.ro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a fost parte activă noaptea trecută într-un scandal provocat de un protestatar anti-PSD cunoscut, nelipsit de la niciun „eveniment” anti-PSD, poreclit „Ceaușescu”.

Cei doi au fost la un pas de bătaie la ieșirea fostului președinte LPF de la postul B1TV, unde fusese invitat în calitate de susținător al Gabrielei Firea în alegerile pentru Primăria Generală a Municipiului București.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir se află pe lista de propuneri a candidatului PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, pentru Consiliul General al Capitalei, alături de alte nume cunoscute politică , dar mai ales din sport, precum Petre Roman, Cornel Dinu, Anghel Iordănescu, Elisabeta Lipă sau Daniel Pancu.

Dumitru Dragomir explică scandalul de la B1TV. „Le-am dat o lecție de marketing celor care au regizat mizeria aia împotriva Gabrielei Firea!”

Dumitru Dragomir a fost interpelat azi-noapte de protestatarul anti-PSD Marian Tivilic Moroșanu, poreclit „Ceaușescu” pentru felul în care îl imită pe fostul conducător al României socialiste. „Ceaușescu” l-a numit pe „Mitică fost la Ligă”, ca să rămânem în sfera poreclelor, „scursură comunistă, slugă, lichea, jigodie”, iar acesta a ripostat, spun martorii, violent.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a contactat pe Dumitru Dragomir și acesta a declarat, satisfăcut, că le-a dat celor care au regizat atacul nocturn, „o lecție de marketing”.

„Le-am dat o lecție de marketing cum n-a existat până acum. Cum să fug eu din fața unui nebun?! Înseamnă că nu sunt Dumitru Dragomir! Lumea ce ar crede despre mine: «Uite, mă, fuge și ăsta ca ăilalți, și se mai dădea leu!». Niciodată nu am fugit din fața contestatarilor! Pentru că am avut întotdeauna argumente să-i contrazic”

„Am stat în fața nebunului să-l liniștesc, că pe nebuni trebuie să-i liniștești. L-am lăsat să mă jignească, l-am lăsat să mă agreseze, n-am vrut să-i dau bătaie, că avema în fața mașinii mele o altă mașină cu patru body-guarzi, nici nu trebuia să mă apăr eu, mă apărau ei, că pentru asta îi plătesc, să mă apere de nebuni. Uitați-vă doar acum, e plină lumea de astfel de specimene”

„Repet, eu am transformat scandalul ăsta regizat într-o lecție de marketing, ca să vadă lumea ce sunt în stare ăștia să-i facă Gabrielei Firea, la cât se coboară adversarii ei politici, la ce nebunii se pretează, la ce personaje jalnice apelează, nebunul ăla a fost pus să facă scandal, n-a venit de capul lui că n-are așa ceva”

„Auzi, să-mi spună mie că am fost sluga lui Ion Coman… Eu nici nu l-am cunoscut pe Ion Coman în viața mea… Pe Postelnicu, da, l-am cunoscut, dar pe Ion Coman niciodată. Și, oricum ar fi fost, Ion Coman a fost un gentleman, a făcut numai bine acestei țări”

„Regia a fost evidentă, nu se anunțase nicăieri că mă duc la B1TV… Și chiar dacă m-a văzut ăla la televizor, să zicem, a venit repede, repede să facă circ? Dar cei care filmau, și ei m-au văzut la televizor și veniseră să-mi ia declarații sau ce? Cum de erau pregătiți să filmeze? Totul a fost cusut cu ață albă, domne, ce Dumnezeu? Că nu sunt născut ieri…”

„Totul a fost calculat, totul a fost regizat, dar mie mi-a convenit pentru că am transformat incidentul într-un marketing formidabil în favoarea mea. Lumea a văzut de ce sunt în starea opozanții doamnei Firea”

  • 29% dintre voturile bucureștenilor ar fi pentru Gabriela Firea conform unui sondaj de opinie publicat de DIGI24, devansată de candidadtul Alianței USR-PLUS și PNL, Nicușor Dan, care ar fi preferat de 31% dintre votanții din Capitală, la mare distanță de al treilea candidat, Traian Băsescu, din partea PMP, cu doar 10% dintre preferințele actuale
ADVERTISEMENT