Sport

Dumitru Dragomir face topul conducătorilor din fotbalul românesc: „Cu zece mâini l-aș vota șef la Ligă!”

Dumitru Dragomir a făcut topul conducătorilor din fotbalul românesc. Cine este preferatul său și pe cine vede în locul lui Gino Iorgulescu la șefia LPF
18.04.2024 | 12:38
Dumitru Dragomir face topul conducatorilor din fotbalul romanesc Cu zece maini las vota sef la Liga
Dumitru Dragomir face topul conducătorilor din fotbalul românesc: „Cu zece mâini l-aș vota șef la Ligă!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a întocmit topul conducătorilor din fotbalul românesc. Nea Mitică a dezvăluit cine este omul pe care îl vede făcând o treaba la fel de bună ca a lui la președinția Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir, topul conducătorilor din fotbalul românesc: „L-aș pune cu zece mâini la Ligă”

După ce, de-a lungul timpului, la „Max Profețiile lui Mitică”, a întocmit mai multe topuri, cum ar fi topul celor mai buni fotbaliști din prima ligă, Dumitru Dragomir a făcut topul conducătorilor autohtoni din România.

ADVERTISEMENT

Nea Mitică e mare fan Dani Coman, care s-a despărțit recent de Hermannstadt. Dragomir îl vede pe fostul portar omul potrivit pentru funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Nu mai avem conducători. Steaua îi are pe cei doi, trei chiar. Pe Meme, pe Argăseală și pe Gheorghișor. Are un trio bine sudat de ani de zile. (n.r. – Dani Coman?) Primul loc! La mine e pe primul loc.

ADVERTISEMENT

(n.r. – L-ai pune la LPF?) Dacă aș putea, l-aș pune cu zece mâini la Ligă. E cel mai bun conducător, să fie foarte clar. Sunt puțini conducători în țară. În afară FCSB, nimic.

Mai e unul la Liga 2. Cristi Bobar, la Reșița. E tânăr și e conducător trăsnet. Și Bălănescu e conducător bun. Dar nu are dinți. Nu are sânge în instalație, dar e bun.

ADVERTISEMENT

Fii atent aici. Mai era Cârțu la Craiova, dar l-au curățat. În toată țara nu găsești conducători”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, show care e live pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, la ora 13:30.

Dumitru Dragomir este cel mai longeviv președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Forul a fost condus de către „Oracul din Bălcești” din 1996 până în 2014, când a fost schimbat cu Gino Iorgulescu.

ADVERTISEMENT

În ceea ce îl privește pe Dani Coman, favoritul lui nea Mitică la fotoliul de președinte LPF, fostul goalkeeper le-a condus după retragerea din activitate pe Astra Giurgiu și pe FC Hermannstadt.

TOP ANTRENORI ROMANI! Cine e MAI BUN: Dorinel Munteanu, Edi Iordanescu sau Dan Petrescu

ADVERTISEMENT