Sport

Top 3 fotbaliști din SuperLiga pentru Mitică Dragomir. Unul dintre ei nici nu e titular!

Mitică Dragomir a alcătuit topul celor mai buni fotbaliști din SuperLiga. Alegere surprinzătoare făcută de „Oracolul din Bălcești”.
04.12.2023 | 10:49
Top 3 fotbalisti din SuperLiga pentru Mitica Dragomir Unul dintre ei nici nu e titular
Mitică Dragomir a făcut topul celor mai buni jucători din SuperLiga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a construit în direct la „MAX Profețiile lui Mitică” topul celor mai buni trei jucători din SuperLiga. Mai mult decât atât, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a estimat cota de piață a fiecărui fotbalist ales.

Florinel Coman, în topul lui Mitică Dragomir

Evoluțiile lui Florinel Coman atât de la FCSB, cât și de la echipa națională l-au convins pe Mitică Dragomir. „Oracolul” consideră că „șeptarul” de la FCSB este cel mai bun jucător din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a estimat cota de piață a lui Florinel Coman în jurul a 10 milioane de euro. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a înscris un gol fabulos direct din lovitură liberă contra celor de la Dinamo și a ajuns la 7 goluri marcate în acest sezon pentru FCSB.

De asemenea, Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă în direct la FANATIK SUPERLIGA pentru Florinel Coman. Patronul este convins că în cazul unei plecări a lui Florinel Coman, FCSB nu va reuși să câștige campionatul în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Top 3 fotbaliști din SuperLiga pentru Mitică Dragomir. Unul dintre ei nici nu e titular!

Următorul pe listă este Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB. Mitică Dragomir este impresionat de mijlocașul lui Gigi Becali. Ulterior, „Oracolul” a făcut o alegere surprinzătoare.

Pe ultima treaptă a podiumului, Dumitru Dragomir l-a pus pe Mihai Căpățînă, de la Universitatea Craiova. „Pe locul 2 l-aș pune pe căpitanul de la FCSB, pe Olaru. Cam 5-6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

O să zâmbească multă lume când spun acum Căpățînă de la Universitatea Craiova pe locul 3. Cam 3-4 milioane de euro”, a fost topul alcătuit de Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”.

În vârstă de 27 de ani, Mihai Căpățînă a adunat 13 meciuri pentru Universitatea Craiova în actuala stagiune, reușind să înscrie un singur gol în poarta rivalilor de la FC U Craiova 1948. Mai mult rezervă în Bănie, Căpățînă a fost titular în trei din ultimele patru meciuri.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mitică Dragomir a ținut să-i laude pe Horațiu Moldovan și pe Ștefan Târnovanu, portarii celor de la Rapid și FCSB. Mai mult decât atât, „Oracolul” este convins că și Andrei Vlad, portarul de rezervă al „roș-albaștrilor”, este un fotbalist foarte bun.

„MAX Profețiile lui Mitică” se văd la fiecare început de săptămână, luni, ora 13:30, în direct doar pe FANATIK.RO. Emisiunea și cele mai tari momente din emisiune pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Top 3 fotbaliști din SuperLiga pentru Mitică Dragomir

ADVERTISEMENT