Sport

Dumitru Dragomir, lovitură de 200 de milioane de euro! „M-am combinat cu un sud-african!”

Dumitru Dragomir a dat o lovitură de proporții în construcții și a spus cum a reușit să facă o avere din afacerile imobiliare.
12.08.2023 | 09:47
Dumitru Dragomir lovitura de 200 de milioane de euro Mam combinat cu un sudafrican
Dumitru Dragomir, lovitură de proporții în construcții. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit în emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre lovitura de proporții pe care a dat-o în afacerile imobiliare pe care le deține.

Dumitru Dragomir, lovitură de proporții în construcții

Dumitru Dragomir a dat o lovitură de proporții în construcții și a povestit în emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre reușita sa: Eu sunt milionar din construcții.

ADVERTISEMENT

Termin 120 de apartamente acum și am început alte 300 de apartamente în buricul Bucureștiului. Intru în combinație cu un sud-african. Am 8 hectare de teren la Ana Aslan, unde fac 2.000 de apartamente.

Mă rog la Dumnezeu să fiu sănătos. Să văd dacă îmi convine de acest sud-african. Valoarea întregului proiect e cam 200 de milioane de euro. Eu n-am banii ăștia, eu vin cu pământul”.

ADVERTISEMENT

„Dacă aveam banii ăștia, îi cumpăram pământul lui Gigi!”

„Dacă aveam banii ăștia, îi cumpăram pământul lui Gigi. Eu am un pământ extraordinar, cu apă termală de 80 de grade, pot să fac acolo un centru spa, cum au făcut prin Austria, 2 hectare de spa cu apă termală, cu un hotel în centru.

Sud-africanul ăsta trăiește în Anglia, dar e miliardar. Căuta un teren de 10 hectare. Eu i-am propus afacerea asta și i-am spus că dacă face asta, nu mai muncește niciodată în viața lui și nici nepoții lui nu mai muncesc”, a continuat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Banca nu îmi dă banii, eu aș putea să iau 30-40 de milioane de euro. Eu am fost corect și banca a fost corectă cu mine. De zece ani n-am întârziat să plătesc rate.

Eu acum nu mai sunt țintă, nu mai sunt om politic, sunt pensionar, nu fac nimic fără avocați, am trei avocați geniali, pe care îi plătesc”, a mai spus Dumitru Dragomir, la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Dumitru Dragomir, LOVITURA DE PROPORTII IN CONSTRUCTII

ADVERTISEMENT