Sport

Dumitru Dragomir, martor la un câștig de 60.000.000 dolari: „Pe onoarea mea”

Dumitru Dragomir a fost martor la un câștig impresionant. „Oracolul” a povestit totul în direct la „MAX Profețiile lui Mitică”.
25.12.2023 | 21:37
Dumitru Dragomir martor la un castig de 60000000 dolari Pe onoarea mea
Dumitru Dragomir a fost martorul unui câștig impresionant la pariuri. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut o nouă dezvăluire de senzație în direct la „MAX Profețiile lui Mitică”. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost martor la un câștig uluitor de 60.000.000 de dolari. Lovitura a fost dată la pariuri de către un chinez.

Dumitru Dragomir, martor la un câștig de 60.000.000 dolari: „Pe onoarea mea”

Un chinez din Hong Kong a dat lovitura la pariuri, câștigând nu mai puțin de 60.000.000 de dolari. Întâmplarea povestită de Dumitru Dragomir a avut loc în urmă cu 10 ani. „Oracolul” a fost martor și a rămas uluit.

ADVERTISEMENT

„Eram în China cu băiatul fostului ambasador acum exact 10 ani de zile. Un chinez din Hong Kong câștigase 60.000.000 de dolari la pariuri. Nu mă știam cu el, se știa cu prietenul meu.

Erau prieteni de familie. A câștigat 60.000.000 de dolari, pe onoarea mea dacă te mint. Au fost niște pariuri combinate. Fotbal american, cu fotbal. Au fost patru competiții diferite.

ADVERTISEMENT

Chinezii pariază 3-4 milioane de dolari. Ce să falimenteze? Tu știi ce înseamnă o casă de pariuri în Hong Kong, 200, 300 de miliarde de dolari”, a povestit Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”.

Masa pe care Mitică Dragomir nu o va uita niciodată. „Am dat jumătate de salariu pentru un pește”

Mitică Dragomir a fost surprins neplăcut de prețul pe care a trebuit să îl dea la un restaurant de lux din București după ce a luat cine cu soția sa. Omul de afaceri este de părere că mâncarea din București este foarte scumpă.

ADVERTISEMENT

“Dacă vrei pește să nu te duci la restaurant, stai acasă. Cumperi de la alimentară sau de la alte magazine pește și ți-l faci acasă cu 100 de lei. Am fost cu nevastă-mea la o masă în doi și am dat câteva milioane. E nenorocire.

Am fost cu ea la un restaurant și mi-am luat un pește. Eu, care de ani de zile nu mă mai uit la prețuri, am zis că peștele ăla a fost prea scump. Era restaurant de lux, e nebunie cu ăștia.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte scumpe astea în București. Am dat jumătate de salariu minim pe economie pe acel pește. 10-12 milioane a fost masa în doi”, a spus Mitică Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”.

„MAX Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. În premieră, fiecare emisiune va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare miercuri, ora 10:30.

Dumitru Dragomir, martor la un câștig de 60.000.000 dolari: „Pe onoarea mea”

ADVERTISEMENT