Sport

Dumitru Dragomir, dezvăluire șocantă de la masa de barbut: „Și-a tăiat mâna”

Dumitru Dragomir a revenit cu o dezvăluire șocantă în direct la „MAX Profețiile lui Mitică”. „Oracolul” a povestit un caz uluitor.
17.12.2023 | 23:12
Dumitru Dragomir dezvaluire socanta de la masa de barbut Sia taiat mana
Dumitru Dragomir a făcut o dezvăluire șocantă în direct. Și-a tăiat mâna pentru a renunța la jocurile de noroc. Foto: captură MAX Profețiile lui Mitică
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir face senzație la „MAX Profețiile lui Mitică”, iar analizele și comentariile pertinente ale „Oracolului” legate de fotbal sunt presărate, pe alocuri, cu dezvăluiri și povestiri fabuloase din viața sa tumultoasă. La ultima ediție a emisiunii FANATIK, Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri uluitoare.

Dumitru Dragomir, dezvăluire șocantă de la masa de barbut: „Și-a tăiat mâna”

Plecând de la cazul lui Sebastian Dobrincu, tânărul antreprenor care și-a tăiat degetele în urma unui accident casnic, Dumitru Dragomir și-a adus aminte de un episod șocant. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a povestit un caz în care un individ și-a tăiat mâna pentru a înceta să mai joace barbut.

ADVERTISEMENT

„Hai să-ți spun o poveste, dar să nu-mi ceri să îți dau nume. Eu cunosc un caz în care cineva a jucat barbut, a pierdut, a luat securea. A pus mâna pe masă și și-a tăiat mâna ca să nu mai joace niciodată barbut.

Este caz din lumea mai interlopă, nu din fotbal. A avut legătură cu sportul în general. A pierdut tot la barbut, a pierdut averea. A luat barda și a zis: ‘Băi, eu nu mă pot lăsa decât într-un singur fel. Cu asta dau, nu?’.

ADVERTISEMENT

Era stângaci. De față cu toți a luat barda”, a povestit Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”. „Oracolul” nu a vrut să dea nume, însă a dezvăluit că persoana respectivă obișnuia să joace barbut cu oameni implicați în fotbal.

„A rămas fără jumătate din mână. Era campion la snooker”

„Nu eram acolo, mi-a povestit cineva. A rămas fără jumătate din mână. Juca barbut cu oameni din fotbal. Nu cu Piți (n.r. Victor Pițurcă). De față cu ei a făcut-o și nu mai joacă de atunci.

ADVERTISEMENT

Era campion la snooker, era artist”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”. Pe 24 noiembrie 1976, Dumitru Dragomir a fost condamnat la 3 luni de închisoare pentru practicarea ilegală a jocurilor de noroc (poker și barbut).

Multe dintre povestirile fabuloase ale lui Dumitru Dragomir au fost dezvăluite în cartea sa „Meciurile vieții mele. Fostul președinte al LPF explica la un moment dat cum Gigi Becali, patronul de la FCSB, avea la îndemână metode ingenioase pentru a trișa la jocurile de noroc.

ADVERTISEMENT

„MAX Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri, ora 10:30, în premieră pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir, dezvăluire șocantă de la masa de barbut

ADVERTISEMENT