Sport

Dumitru Dragomir nu-i plânge de milă lui Mihai Rotaru: „A luat Craiova pentru glorie, nu ca să se pricopsească!”. Video Exclusiv

U Craiova a pierdut cu FCSB, scor 1-2, şi riscă să rateze cupele europene. Dragomir nu îi plânge de milă lui Rotaru şi spune că îţi asumi şi eşecurile când intri în fotbal.
03.05.2023 | 15:41
Dumitru Dragomir nui plange de mila lui Mihai Rotaru A luat Craiova pentru glorie nu ca sa se pricopseasca Video Exclusiv
Reacțiile lui Andrei Ivan după penalty-ul ratat în derby-ul Universitatea Craiova - FCSB 1-2: „Un lucru este adevărat. Voi fi campion într-o zi!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut cu 1-2 meciul împotriva FCSB-ului şi poate rata cupele europene. Oltenii sunt pe locul patru şi acest loc duce la barajul pentru Conference League doar dacă U Cluj va câştiga Cupa României Betano.

Dumitru Dragomir nu-i plânge de milă lui Mihai Rotaru: “Lăsaţi-mă cu asta. Aşa e la fotbal”

Dumitru Dragomir nu îi plânge de milă lui Mihai Rotaru şi a spus la emisiunea “Profeţiile lui Mitică” faptul că Mihai Rotaru trebuie să îşi asume şi eşecurile atâta timp cât investeşte în fotbal:

ADVERTISEMENT

“Mihai Rotaru este de felicitat. Şi el şi Cârţu (n.r. pentru festivitatea dinaintea meciului). I-a scos la lumină pe cei care au făcut fală Craiovei. Numai Andrei Ivan a ratat penalty? A ratat Maradona, Cruyff.

Lăsaţi-mă cu asta. Aşa e la fotbal. Rotaru trebuie să îşi asume asta. Când ai luat Craiova, nu ai luat să te pricopseşti. Să ai fală şi să plăteşti pentru asta.

ADVERTISEMENT

Gloria se plăteşte. Decât gloria, nici banul nu e mai tare. Dacă mi-ai aduce glorie, cred că ţi-aş da 1 milion de euro”, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea “Profeţiile lui Mitică”.

“Era distrus. Supărat ca niciodată! Au mai fost înfrângeri, dar parcă le-a suportat în alt fel”

Amărăciunea a fost foarte mare în tabăra Universităţii Craiova după eşecul cu FCSB. Oltenii au ieşit din lupta pentru titlu cu patru etape înainte de final şi au şanse mici pentru a prinde podiumul:

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu el după meci și nu știu… L-am întrebat așa și era distrus. Supărat ca niciodată! Au mai fost înfrângeri, dar parcă le-a suportat în alt fel. Mă uitam la el și era… chiar îmi părea rău de tot. 

La fel cum îmi părea rău de mine, așa îmi părea și de el. Nu l-am mai văzut așa. Chiar vorbeam și îl întrebam dacă ne întânim astăzi: Nu, stau să-mi ling rănile! M-a mișcat. A suferit, absolut”, a spus Sorin Cârţu.

ADVERTISEMENT

PROFEȚIILE LUI MITICĂ vor fi ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,22 este cota pentru „1 solist” la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT