Sport

Dumitru Dragomir, povești de milioane cu Giovanni și Gigi Becali la cazinou: „Erau numărul 1. Puneau sume imense!”. Video exclusiv

Gigi şi Giovanni Becali erau printre cei mai importanţi jucători de cazinou din ţară. Dumitru Dragomir a povestit câteva întâmplări cu cei doi la jocurile de noroc.
12.02.2023 | 07:07
Dumitru Dragomir povesti de milioane cu Giovanni si Gigi Becali la cazinou Erau numarul 1 Puneau sume imense Video exclusiv
Gigi Becali şi Giovanni Becali la cazinou. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fotbalul merge mână în mână cu jocurile de noroc. Iar deseori oamenii din fenomen schimbau terenul de joc de la fotbal cu cazinoul, în căutarea unor adrenalinei şi a câştigului. Iar mizele erau la cel mai înalt nivel, la fel ca şi banii investiţi.

Dumitru Dragomir, povești de milioane cu Giovanni și Gigi Becali la cazinou: „Erau numărul 1″

La emisiunea “Profeţiile lui Mitică”, fostul şef al LPF a povestit câteva întâmplări la care a asistat în cazinou, în prim plan cu Giovanni şi Gigi Becali, pe care îi consideră cei mai buni jucători dintre oamenii de fotbal:

ADVERTISEMENT

“Au pricopsit cazinourile. Cunosc un caz, dar nu vreau să dau nume. Eu l-am văzut şi avea o funcţiela Camera de Comerţ, era cel mai tare. Şi băiat deştept, super deştept. L-am văzut pierzând sute de mii de dolari.

Una este să mergi să pierzi 1000, una e este să pierzi sute de mii. La cazinou nu ai nicio şansă. Nicio şansă posibilă. Câştigi azi, câştigi mâine şi poimâine îi dai tot şi îi dai şi casa. Gigi şi Giovanni s-au liniştit de mult.

ADVERTISEMENT

“Pierdea sute de mii şi apoi de cinci ori şi-a scos banii şi a plecat cu câştig”

Ei de-ai naibii făceau prostii, ca să îi înterzică cei de la cazinou. Eu nu prea jucam ruletă. La blackjack mai jucam, ţineam minte cărţile. Gigi Becali la tabinet este cel mai tare din ţară. La blackjack vin patru perechi de cărţi şi nu ai cum să mai ţii minte. 

Este greu. Când te baţi şi eşti ultimul cu şase la masă, ai o şansă. Dar e o vrăjeală, tot cazinoul câştigă. Giovanni şi Gigi erau numărul 1, amândoi. Puneau sume imense. Am fost o dată în Turcia cu Giovanni, să fiu al naibii dacă am văzut aşa ceva.

ADVERTISEMENT

Au mizat sume mari şi au câştigat. Dar şi Gigi l-am văzut revenindu-şi. Pierdea, pierdea şi a luat împrumut de la Viorel, de la mine. Pierdea sute de mii şi apoi de cinci ori şi-a scos banii şi a plecat cu câştig. Cazinourile nu sunt bune, fugiţi ca dracu’ de tămâie de cazinouri”, a spus Dumitru Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”.

VEZI VIDEO: 

Gigi Becali, un deceniu de când nu a mai călcat în cazinou: “Atunci a avut o revelaţie”

Gigi Becali nu a mai fost văzut în cazinou de mai bine de 10 ani. Sorin Constantinescu, fostul președintele Asociației Cazinourilor din România, susţine că patronul FCSB nu a mai călcat în cazinou de la momentul în care a fost condamnat pentru lipsire de libertate, când i-a reţinut pe hoţii care i-au furat maşina şi i-a pus să îşi recunoască fapta în scris:

ADVERTISEMENT

“Gigi nu mai joacă de multă vreme în cazinou, de când a avut scandalul cu oamenii băgați în portbagaj. Atunci a avut o revelație. De atunci nu l-am mai văzut în cazinouri”, a spus Sorin Constantinescu.

Nu uitați: puteți urmări “Profeţiile lui Mitică” în fiecare luni începând de la ora 12:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia