Sport

Cum pierdea Gigi Becali 100.000 de euro în două minute la cazino: „Mereu găsea bani!”. Video

Victor Pițurcă a făcut dezvăluiri incredibile despre cum pierdeau Gigi Becali și Giovanni Becali sume uriașe la cazinou.
20.10.2022 | 14:00
Cum pierdea Gigi Becali 100000 de euro in doua minute la cazino Mereu gasea bani Video
Gigi Becali are o avere estimată la peste 400 de milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a vorbit și despre retragerea din fotbal a lui Gigi Becali, anunțată de patronul FCSB în FANATIK.

Victor Pițurcă, dezvăluiri despre pasiunea pentru jocurile de noroc: „Bineînțeles că mai câștigam”

Victor Pițurcă a vorbit la podcastul Tare de Tot despre mania jocurilor de noroc, fiind chiar arestat în perioada regimului comunist din această cauză.

ADVERTISEMENT

Fostul selecționer a explicat că nu ai șanse să ieși în câștig: „Ah, i-am omorât! Cum să câștig la cazino?! Nu ai cum! Bineînțeles că mai câștigăm. Nu eram Gigi!”.

„Satana” a dezvăluit că Gigi Becali pierdea sume uriașe de bani într-un timp foarte scurt: „Gigi când intra, pac, pac, pac, pierdea 100.000 în două secunde!”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în acea perioadă Becali nu avea o avere uriașă, atât el cât și Giovanni Becali făceau întotdeauna rost de sume importante: „La mine ieșeau banii greu, nu îmi permiteam. Bine, nici Gigi nu prea avea bani atunci, dar găsea. Sau Giovanni care era jucător. La mine era mai greu să câștige cazinoul. Nu aruncam așa ușor cu banii”.

Victor Pițurcă, despre povestea cu camera în pachetul de țigări: „Ce-aș vrea eu să pot să trișez la cazinou!”

Victor Pițurcă a lămurit și povestea controversată în urma căreia a fost acuzat că a câștigat 170.000 de euro în 2002. Cu ajutorul unei camere video, „Satana” putea vizualiza cărțile de joc ale dealer-ului cazinoului.

ADVERTISEMENT

„Ce-aș vrea eu să pot să trișez la cazinou! Aoleu! Voi știți câți au nenorocit cazinoul ăsta în România? Câte miliarde de euro au ieșit din România? Păi pot?!”, a negat „Piți”.

Victor Pițurcă însă afirmă că nu a fost acuzat oficial, iar apoi a devenit selecționerul României: „Nu pot că dacă aș putea aș face! Revenind la subiect, frate, dacă s-a întâmplat lucrul ăsta, cazinoul aduce poliție și demonstrează, uite!

ADVERTISEMENT

Ne-au înregistrat niște derbedei, au luat o chestie dinaia pentru că am ajuns la federație, înainte să fiu numit antrenor”, a mai spus fostul selecționer la podcastul Tare de Tot.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,90 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT