Sport

Dumitru Dragomir rupe tăcerea după 30 de ani. De ce au plecat Ioanițoaia și Tolontan de la Sportul Românesc: „Mi-au cerut câte 25.000 de dolari și o mașină!”. Video Exclusiv

Mitică Dragomir a vorbit la emisiunea Profețiile lui Mitică despre plecarea lui Cătălin Tolontan și Ovidiu Ioanițoaia de la Sportul Românesc.
15.06.2023 | 08:00
Dumitru Dragomir rupe tacerea dupa 30 de ani De ce au plecat Ioanitoaia si Tolontan de la Sportul Romanesc Miau cerut cate 25000 de dolari si o masina Video Exclusiv
Dumitru Dragomir rupe tăcerea după 30 de ani adevărul despre plecările lui Ovidiu Ioanițoaia și Cătălin Tolontan de la Sportul Românesc. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvălui în emisiunea „Profețiile lui Mitică” felul în care s-au desfășurat lucrurile când Ovidiu Ioanițoaia și Cătălin Tolontan au pornit o adevărată mișcare prin plecarea de la Sportul Românesc, luând toată redacția după ei.

Mitică Dragomir, adevărul despre plecarea lui Tolontan și Ioanițoaia de la Sportul Românesc

Mitică Dragomir a spus adevărul în emisiunea „Profețiile lui Mitică” despre plecarea lui Cătălin Tolontan și Ovidiu Ioanițoaia de la Sportul Românesc: „Au venit el și cu Ioanițoaia la mine, eu aveam biroul lui Eugen Barbu, era tare de tot. Eu nu mă băgam peste voi, dar când aveam un interes, făceam de așa natură să ajungă interesul la voi.

ADVERTISEMENT

A venit Ioanițoaia la mine primul și a spus să ne dea câte o mașină, câte 25.000 de dolari de căciulă și pui computere la toată redacția, nici nu mai știu ce mi-a zis.

Nu mi-a zis că pleacă, de-asta nici nu sunt supărat pe ei. Dacă îmi spuneau să le dau toate astea că altfel pleacă, eu îi lăsam să plece unde vor. Asta a fost azi…”

ADVERTISEMENT

„Mâine, Ioanițoaia a venit iar la mine și mi-a spus că mi-ar recomanda să dau ce a cerut. ’Lasă-mă dracu’, că n-am timp de așa ceva, am patru ziare pe piață și o revistă’. Aveam săptămâna, universul, sportul roșu, atacul și revista.

A treia zi, cu șofer, cu secretara lui Ioanițoaia, cu toți, au dispărut. Au plecat din redacție. Când am venit de la ora 9, nu mai văd pe nimeni decât vreo 4, 5 oameni. Nici șoferul Nedea, fost portar fotbalist, angajat de mine, nu mai era.

ADVERTISEMENT

Ioanițoaia nu mi l-a dat Tolontan, Tolontan a fost angajat pentru că m-a rugat taică-său să-l angajez. Nu era nimeni atunci Tolontan, dar ușor, ușor a crescut”, a mai spus Mitică Dragomir.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Au plecat toți! Mai erau vreo 7 din 50”

„Au plecat toți, mai erau vreo 7 din 50. Nu mai era nimeni. Am scos ziarul, dar eu i-am sunat și nu mi-a mai răspuns niciunul. Am aflat că s-au dus la Sîrbu, a vândut după și a vândut pe bani mulți, pe munca mea.

ADVERTISEMENT

Aș mai spune eu ceva acum, dar nu mai amplific lucrurile. Tac pentru că nu vreau să spun mai multe. Nu, am fost foarte supărat ani de zile pe ei, dar mi-am dat seama că trebuia să-i înțeleg pe ei”, a continuat Mitică Dragomir.

„Erau o echipă, dar eu credeam că jumătate dintre ei erau cu mine. Dar le-a dat Sîrbu bine de tot atunci. Asta a fost povestea! A fost Ioanițoaia supărat pe mine că am scris doar adevărul în cartea mea. Nu i-a picat bine, dar după ne-am împăcat, am fost și la emisiunea lui, că nu puteam să nu mă duc”, a mai spus Dumitru Dragomir, la emisiunea „Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT