Sport

„Profeția” lui Dumitru Dragomir despre mariajul Dan Petrescu – CFR: „E sătul de Cluj! A făcut panaramă ca să se ușchească”. Video Exclusiv

„Profeția” lui Dumitru Dragomir despre mariajul Dan Petrescu - CFR Cluj. Cum a comentat fostul președinte al LPF criza de nervi a „Bursucului” de la meciul cu Farul.
30.05.2023 | 22:51
Profetia lui Dumitru Dragomir despre mariajul Dan Petrescu  CFR E satul de Cluj A facut panarama ca sa se uscheasca Video Exclusiv
„Profeția” lui Dumitru Dragomir despre relația dintre Dan Petrescu și CFR Cluj. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut o „profeție” pentru mariajul dintre Dan Petrescu și CFR Cluj. „Oracolul din Bălcești” este de părere că antrenorul va părăsi banca ardelenilor în această vară. În direct la emisiunea „Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a dezvăluit că există varianta ca „Bursucul” să fi apelat intenționat la gesturile nervoase de la finalul partidei cu Farul.

„Profeția” lui Dumitru Dragomir despre mariajul Dan Petrescu – CFR Cluj: „Va pleca”

Dan Petrescu s-a dezlănțuit la finalul partidei CFR Cluj – Farul, scor 1-2 în ultima etapă din play-off. „Bursucul” s-a certat cu jucătorii campioanei și a purtat discuții aprinse cu Gică Hagi și Zoltan Iașko. Dumitru Dragomir a comentat imaginile din Gruia, fiind de părere că Dan Petrescu va părăsi CFR Cluj în această vară.

ADVERTISEMENT

„Să știi de la mine. Și influențele negative pe care le ai te face din om neom. Au început războaie din cauza minciunilor. Gândește-te americanii cu Irak. Că au așa, că au așa. Nu aveau ăia nici măcar, săracii, nici după ce să bea apă și a început războiul. Gândește-te la iugoslavi. 

După mine nu mai rămâne (n.r. Dan Petrescu). Cred că va pleca. Și unde se duce o să fac performanță. O să vezi! Eu cred că nu mai rămâne. Eu cred că el e sătul de Cluj. Cu toate că a dus-o bine, a câștigat bine”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la „Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre situația lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „A făcut circ și panaramă ca să se ușchească”

Dumitru Dragomir a făcut și o serie de dezvăluiri despre situația lui Dan Petrescu. În direct la FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a anunțat că Neluțu Varga i-a anulat lui Dan Petrescu clauza de reziliere unilaterală cu CFR Cluj.

Fostul președinte al LPF a expus varianta potrivit căreia Dan Petrescu ar fi recurs în mod intenționat la asemenea gesturi pentru a-și face cale liberă spre plecare. „Îmi spunea cineva astăzi că a făcut circ și panaramă ca să se ușchească. Asta mi-a zis cineva din grupul de la Cluj.

ADVERTISEMENT

A făcut circ ca să poată cei din grupul de la Cluj să fie sătui ca să… Neluțu Varga nu e singur acolo. El bagă banii singur, dar este ajutat. Eu nu cred așa ceva. Va pleca, dar nu cred că a făcut-o intenționat.

Eu am mare încredere în antrenorul Dan Petrescu. (n.r. dacă a făcut-o intenționat?) Atunci e genial. Îl înjură lumea el pleacă și își ia banii”, a mai spus Dumitru Dragomir. În urma anulării clauzei de reziliere Dan Petrescu o va putea părăsi pe CFR Cluj, dacă tehnicianul va primi o ofertă atrăgătoare.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Totodată, Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, nu a exclus varianta plecării lui Dan Petrescu. În luna martie, Neluțu Varga anunța, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că îi va prelungi contractul „Bursucului” pe banca lui CFR Cluj până în 2029.

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici la contul de twitch FANATIKRO.

ADVERTISEMENT