Life

Cristina Șișcanu, reacție furibundă. Ce s-a întâmplat cu Filip, fiul lui Mădălin Ionescu: „Îmi vine să plâng și să urlu”

Cristina Șișcanu, reacție furibundă pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, care are probleme neurologice.
11.11.2023 | 14:25
Cristina Siscanu reactie furibunda Ce sa intamplat cu Filip fiul lui Madalin Ionescu Imi vine sa plang si sa urlu
Cristina Șișcanu, reacție furibundă. Ce s-a întâmplat cu fiul lui Mădălin Ionescu. Foto Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, reacție furibundă. Ce s-a întâmplat cu Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, care suferă de o boală. Vedeta nu a fost deloc mulțumită.

Cristina Șișcanu, reacție furibundă. Ce s-a întâmplat cu fiul lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și-a povestit supărarea pe rețelele de socializare. Aceasta a vorbit despre cazul lui Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, care are probleme neurologice.

ADVERTISEMENT

Supărarea vedetei vine din faptul că persoanele cu dizabilități nu au centre unde pot merge să socializeze sau să învețe lucruri noi. Soția lui Mădălin Ionescu spunea că astfel de centre nu sunt nici pentru cei dispuși să dea bani.

Vedeta spunea că se simte neputincioasă pentru că nu știe cum ar putea schimba ceva.

„Sunt extrem de furioasă pe faptul că nu există un centru ca lumea pentru persoane cu dizabilități, unde să meargă să socializeze, să învețe lucruri.

ADVERTISEMENT

Statele civilizate au o grămadă de astfel de centre. La noi nu există, nici măcar privat nu există. Să zici că uite, te duci și plătești. Nu ai unde. Sunt doar niște încercări d-astea și oricum arată nu cum trebuie. Efectiv îmi vine să plâng și să urlu. Pentru că nu știu cum am putea să schimbăm așa ceva”, a povestit ea.

Cristina Șișcanu, supărată pentru Filip. Ce o nemulțumește

Soția lui Mădălin Ionescu a vorbit despre cazul lui Filip, care a putut doar să meargă la școală într-o clasă specială, timp de zece ani.

ADVERTISEMENT

Dar acum el stă doar acasă pentru că nu are ce să facă altceva sau unde să meargă. De asemenea, el nu are nicio posibilitate de a-și găsi un job și să facă proprii bani.

„Eu vă spun sincer, noi îl avem pe Filip, care face 20 de ani în decembrie, el a fost la școală, a făcut 10 ani de școală într-o clasa specială, în Otopeni.

ADVERTISEMENT

Și apoi ce face un astfel de tânăr? Există o opțiune, un fel de școală profesională. A fost Mădălin, a vizitat-o, arăta horror. Niște condiții groaznice, așa că am renunțat la idee. (…)

Unde să socializeze, să facă lucruri pe care poate să le facă, să învețe lucruri noi, poate ușor, ușor să construiască un fel de meserie, astfel încât să poată să câștige un ban”, a spus ea.

ADVERTISEMENT