Life

După 13 ani de mariaj cu Gabriela, Cristi Iacob a făcut anunțul : „Nu e vorba despre cine are dreptate”

Cristi Iacob și Gabriela au un mariaj ce durează de 13 ani, însă actorul recunoaște că nu totul este lapte și miere. Cum rezolvă cei doi problemele apărute.
08.10.2022 | 10:30
Dupa 13 ani de mariaj cu Gabriela Cristi Iacob a facut anuntul  Nu e vorba despre cine are dreptate
Cristi Iacob a făcut dezvăluiri despre mariajul cu soția lui. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristi Iacob, juratul de la Te cunosc de undeva, a făcut dezvăluiri despre mariajul cu Gabriela. Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2009, dar actorul recunoaște că și în căsnicia lor mai apar disensiuni, însă totul ține de modul în care le rezolvă.

Cristi Iacob a făcut dezvăluiri despre mariajul cu Gabriela. Cum rezolvă conflictele după 13 ani de mariaj

Cristi Iacob este una dintre cele mai discrete vedete ale Antenei 1. Juratul de la Te cunosc de undeva este căsătorit cu soția lui, Gabriela, de 13 ani și au o căsnicie fericită.

ADVERTISEMENT

Totuși, actorul nu se sfiește să recunoască faptul că și la ei în casă mai există certuri. Secretul stă, însă, în felul în care aleg să rezolve.

Cristi Iacob a mărturisit că atunci când între el și Gabriela apar neînțelegeri, există trei variante de a le rezolva, fie stau supărați până conștientizează că motivul nu este unul suficient de serios și se amuză sau fac ceva util pentru a uita de griji.

ADVERTISEMENT

„Sunt două variante sau chiar trei, în cazul nostru: unu – ne bosumflăm, stăm, tăcem așa o vreme și, după aceea, ne bufnește râsul, pentru că ne dăm seama că ne-am certat dintr-o prostie.

Dar, aici, fac apel la cei care trec prin clipele astea să recurgă la inteligență, nu la încăpățânare. Încăpățânarea nu duce la nimic bun și, până la coadă, nu e vorba despre cine are dreptate, cine n-are dreptate, ci despre a repune pe făgaș un vagon care a luat-o un pic razna.

ADVERTISEMENT

Îl pui înapoi pe șine și merge… mai scârțâie prima oară, dar aia e”, a spus Cristi Iacob într-un interviu acordat pentru Viva.ro. 

A treia variantă oferită de Cristi Iacob este cumpărarea unui animal de companie, căci acesta este de ajutor în momentele grele.

ADVERTISEMENT

„A doua – fă ceva, un lucru util, și scapi apoi de toată grija asta; și a treia: cumpărați-vă sau luați-vă o pisică, pentru că animalele simt când oamenii se ceartă… sau un câine, mă rog, ce vă place. Probabil că un șarpe n-o să vină să vă mângâie, dar, un câine sau o pisică sigur… că simt că vă certați”, a adăugat actorul.

Cât de importantă este credința pentru Cristi Iacob și soția lui?

Totodată, Cristi Iacob a mărturisit că pentru el și Gabriela, credința joacă un rol esențial. În weekend, cei doi merg la mănăstire la Țânculești, acolo unde, spune actorul, au descoperit oameni neatinși de societate și unde se bucură de liniște, pace și se regăsesc.

ADVERTISEMENT
Tags: