Life

După 15 ani de căsătorie cu Lucian Mitrea, Andreea Bănică a făcut anunţul: “Am pățit un episod”

Anunțul făcut de Andreea Bănică după 15 ani de căsătorie cu Lucian Mitrea. Prin ce episod al căsniciei au trecut cei doi soți.
01.11.2023 | 15:13
Dupa 15 ani de casatorie cu Lucian Mitrea Andreea Banica a facut anuntul Am patit un episod
Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună doi copii. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a vorbit despre căsnicia sa cu Lucian Mitrea. Artista este împreună cu acesta încă din perioada liceului, iar de mai bine de un deceniu sunt căsătoriți. În spațiul public ei se afișează adesea în gesturi de tandrețe și par că se înțeleg de minune. Însă, lucrurile nu stau chiar atât de roz.

Andreea Bănică, detalii din căsnicia cu Lucian Mitrea. Cu episod neplăcut s-au confruntat

Deși sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, Andreea Bănică și Lucian Mitrea recunosc faptul că mai au parte și de clipe tensionante. Nu lipsesc nici momentele de gelozie, iar cele mai multe ar fi iscate de Lucian Mitrea.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a oferit detalii interesante despre mariajul său, într-un interviu recent. Cântăreața în vârstă de 45 de ani a dezvăluit că nu există zi în care să nu se certe cu partenerul de viață, dar după nici 24 de ore ambii uită de supărare și se împacă.

Interpreta recunoaște și că ea pune cel mai mult paie pe foc în relație. De altfel, a mărturisit și că anul trecut, Lucian Mitrea, care este și impresarul ei, nu doar soț, a avut un episod de gelozie. Din reacția solistei, momentul pare să fi fost destul de aprins.

ADVERTISEMENT

”Noi ne certăm zilnic și zilnic ne împăcăm. N-au trecut 24 de ore (…) Eu sunt țâfnoasă, țin cu mine când știu că am dreptate. Sunt împătimită, înverșunată. El este gelos. Hai, hai, hai, recunoaște!  Recunoaște!

Nu vrea să recunoască. Este, este. Vă spun eu. Am pățit un episod anul trecut, dar e ok, trecem peste, nu recunoaște. Shhh, nu spune nimic!”, a spus Andreea Bănică într-un interviu pentru publicația unica.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică și soțul ei dețin un hotel de lux la mare

Dincolo de disensiunile din cuplu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea colaborează foarte bine pe plan profesional. Lucian Mitrea este cel care o sprijină pe artistă cu promovarea, fiindu-i impresar, iar anul acesta și-au deschis un hotel de lux la mare.

”Mie mi se pare că se aseamănă foarte mult domeniul în care am activat anul acesta cu ce-am făcut noi toată viața. Tot o formă de organizare e, tot o formă de împărțire a evenimentelor, similar cu oaspeții care trebuie să vină în hotel. Ne-am descurcat, zic eu, bine.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare provocare, pe care o au toți care activează în domeniu cred că este personalul, care e foarte greu de obținut și trebuie să ai grijă să rămână pe toată perioada sezonului. Dacă te părăsește un singur om de bază, de fapt toți sunt de bază, închizi. Se face revoluție în fața hotelului”, a declarat și Lucian Mitrea pentru sursa precizată.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au început o poveste de dragoste pe când ambii erau liceeni. În 2008 au decis să-și aducă iubirea la un alt nivel, căsătorindu-se. Ulterior, au devenit și părinți. În prezent au doi copii, mai exact o fiică pe nume Sofia, în vârstă de 14 ani, și un fiu pe nume Noah, în vârstă de 6 ani.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română