Life

Fiica lui Bruce Willis, anunț îngrijorător despre starea tatălui său. Fanii s-au speriat: „E în viață?

Rummer a transmis un mesaj emoționant despre starea lui Bruce Willis. Actorul a fost diagnosticat cu demență frontemporală.
22.11.2023 | 00:11
Fiica lui Bruce Willis anunt ingrijorator despre starea tatalui sau Fanii sau speriat E in viata
Anunțul făcut de fiica lui Bruce Willis despre starea actorului. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Starea actuală de sănătate a lui Bruce Willis nu doar că l-a făcut pe actor să se retragă din lumina reflectoarelor, dar îl împiedică și să le fie alături celor dragi. Rummer, fiica starului, a transmis un mesaj emoționant.

Care este acum starea de sănătate a lui Bruce Willis

De mai bine de un an, Bruce Willis s-a retras din lumina reflectoarelor și a renunțat la cariera sa impresionantă din cauza stării șubrede de sănătate. Inițial, i s-a pus diagnosticul de afazie, boală ce îi afecta funcțiile vorbirii. 

ADVERTISEMENT

Totuși, după mai multe investigații, medicii au ajuns la concluzia că ce are, de fapt, actorul este demență frontemporală. Deși vestea a fost devastatoare, familia- care a și făcut anunțul, a răsuflat ușurată la gândul că știu cu ce se luptă.

Între timp, însă, starea de sănătate a lui Bruce Willis s-a înrăutățit. Astfel că, în acest moment, deși îi recunoaște pe cei dragi, nu mai poate comunica și nu mai poate petrece timpul cu cei dragi la fel ca înainte.

ADVERTISEMENT

Tallulah explica recent că încă mai găsește metode prin care să petreacă timp cu părintele său, care „se luminează la față” atunci când o vede. Tânăra și Bruce Willis ascultă împreună muzică.

Rummer Willis: „Îmi lipsește”

Rummer, în schimb, a transmis un mesaj emoționant despre tatăl său. Ea a publicat o fotografie din copilărie, când nimic nu prevestea ce avea să întâmple cu actorul, acum în vârstă de 68 de ani.

ADVERTISEMENT

Bruce Willis o ține în brațe pe Rummer și zâmbește larg, în timp ce ea, pe atunci doar un bebeluș, privește într-o altă direcție. În descrierea imaginii, tânără a mărturisit că îi lipsesc momentele când totul era bine.

„Chiar îmi lipseşte tatăl meu astăzi”, a scris fiica lui Bruce Willis pe Instagram. La vederea fotografiei, fanii au reacționat imediat. Unii i-au transmis încurajări, în timp ce alții s-au speriat ca nu cumva actorul să fi încetat din viață.

ADVERTISEMENT

„Stai, încă e în viață, nu-i așa?”, a întrebat cineva. „Îmbrățișări. Este greu să-ți fie dor de cineva care este încă aici. Demența este o bestie crudă”, a transmis o altă persoană.

„Cu demența, durerea începe mult mai devreme și durează mai mult pentru că începi să jelești pierderea înainte ca ei să nu mai fie fizic. Tatăl meu a avut aceeași demență ca și dragul tău tată. Să nu-l aud vorbind și să-i știu gândurile a fost atât de greu. Tatăl meu a fost un mare fan al tatălui tău ca și mine. Am revăzut Moonlighting pentru că mă uitam la el cu tata când eram copil”, a fost mesajul unei fane pentru fiica lui Bruce Willis.

ADVERTISEMENT
Tags: