Life

După 20 de ani de căsnicie cu Marian Cleante, Diana Matei a făcut anunțul: “Nu e atât de ușor”

Anunțul făcut de Diana Matei după 20 de ani de căsnicie cu Marian Cleante. Artista a vorbit despre neînțelegerile dintre cei doi.
27.10.2023 | 15:33
Dupa 20 de ani de casnicie cu Marian Cleante Diana Matei a facut anuntul Nu e atat de usor
Diana Matei și Marian Cleante sunt căsătoriți de 20 de ani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Matei a făcut anunțul, după 20 de ani de căsnicie cu Marian Cleante. Artista a vorbit despre tensiunile apărute între ea și partenerul ei de viață. Cei doi cântă împreună în Taraful Cleante.

Anunțul făcut de Diana Matei după 20 de ani de căsnicie cu Marian Cleante

De 20 de ani, Diana Matei este căsătorită cu Marian Cleante, iar cei doi sunt și parteneri de scenă, nu doar de viață. Cu toate că se iubesc mult și au succes, artista a recunoscut că este dificil să fie tot timpul împreună.

ADVERTISEMENT

Amândoi au personalitatea puternică, așa că Diana Matei a recunoscut că apar și certuri, din când în când. Nu este ușor să existe tensiuni, însă cântăreața crede că mariajul lor este unul de succes.

“Când nu ne certăm și e totul perfect, mă simt minunat. De regulă, ne certăm, pentru că noi nu avem motive de ceartă, decât cele profesionale. Nu e atât de ușor, dar este de succes.

ADVERTISEMENT

Suntem două personalități puternice, dar cu un teribil respect unul față de celălalt și de considerație pentru tot ceea ce reprezentăm și am așezat în celălalt. Mi se pare că asta este, de fapt, definitoriu în relația noastră.

Nu e neapărat ușor, este și greu uneori, pentru că e greu să le departajezi neapărat (n.r. viața de familie cu cea de scenă). Fără să vrei, orice argument este luat personal, dar eu cred că am reușit. 20 de ani înseamnă ceva”, a declarat Diana Matei pentru Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit Diana Matei în 2022

Anul trecut a fost unul greu pentru cântăreață, deoarece a fost foarte solicitată. Diana Matei nu a vrut să-și afișeze public emoțiile negative, mai ales că era mereu pe scenă. Vedeta a simțit nevoia de niște timp pentru ea și familia ei.

Cântăreața și-a pierdut mama în 2022, care a stat șase luni în spital, așa că vedeta încerca să se ocupe de cântările ei, dar o vizita și pe cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

“După șase luni și jumătate de agonie, pentru că asta a fost de la început, din februarie, de când au început. Cumva au fost împletite cu toate drumurile mele și spital.

A fost un an foarte greu, pe mine m-a solicitat la maxim și îmi dau seama că eu îmi doream să nu îmi afișez slăbiciunile și să nu plâng foarte mult, să pot să fiu cum trebuie, pentru că eram tot timpul pe scenă, dar s-a simțit și am nevoie de puțin timp și pentru mine, pentru familia mea, pentru copilul meu care se uită la televizor să o vadă pe mami uneori, după câteva zile”, a mai spus artista pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: