Life

După 20 de ani de relație cu George Pătrașcu, Maria Buză a făcut anunțul: “S-au întâmplat și bune și rele”

Maria Buză, secretele unui mariaj fericit și echilibrat. Cum a reușit actrița să stea mai bine de două decenii lângă același bărbat.
05.03.2024 | 08:56
Dupa 20 de ani de relatie cu George Patrascu Maria Buza a facut anuntul Sau intamplat si bune si rele
Maria Buză și George Pătrașcu se pregătesc de nunta de argint. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Maria Buză este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta a fost destul de discretă cu viața personală. Maria a preferat ca planul profesional să fie cel care o recomandă tuturor și a stat departe de scandaluri. Însă, din când în când, a simțit nevoia să fie sinceră cu publicul ei.

Maria Buză și George Pătrașcu și-au înnoit jurămintele anul trecut

Maria Buză a reușit să ajungă imediat la inimile celor de acasă. Vedeta i-a cucerit pe toți cu talentul ei, iar pasiunea sa pentru actorie a depășit orice barieră. Maria a știut să delimiteze planul profesional de cel personal, iar fanii au apreciat întotdeauna asta.

ADVERTISEMENT

Mariei Buză se poate considera o adevărată norocoasă pentru că l-a întâlnit pe George Pătrașcu, soțul ei. Cei doi sunt împreună de două decenii, iar în 2027 se vor pregăti pentru nunta de argint.

Actrița a vorbit, în exclusivitate pentru viva.ro despre mariajul ei, dar și despre secretele longevității unui cuplu. Atât ea, cât și George au simțit că sunt suflete pereche și că sunt meniți să rămână împreună pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

Marea actriță a descoperit rețeta succesului în dragoste și, drept dovadă, se poate lăuda cu un mariaj echilibrat. Maria Buză a recunoscut că a avut parte și de anumite obstacole în viața de cuplu, dar a reușit să le depășească cu brio.

Actrița a recunoscut că nici nu s-a pus problema de gelozie în mariajul ei

Vedeta și soțul ei s-au completat mereu și au înțeles că trebuie să fie mereu acolo, unul pentru celălalt. Viața i-a pus de multe ori la încercare, dar au ales să meargă mai departe, indiferent de provocările care le-au ieșit în cale.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta mai crede și în mâna destinului. Maria Buză și George Păstrașcu sunt făcuți unul pentru celălalt. Tocmai de aceea, actrița crede că ce este al ei, va fi mereu, până la sfârșit.

”Am putut trece peste toate, să lăsăm răul în urmă și să alegem binele cu care să mergem mai departe. Întotdeauna, dacă vrei să păstrezi ceva, poți, iar ce e al tău, al tău va fi până la sfârșit. BĂRBATUL ALEGE, FEMEIA PĂSTREAZĂ!”, a spus actrița din ”Clanul” pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Maria Buză este foarte recunoscătoare pentru omul pe care îl are lângă ea. George a înțeles mereu ce înseamnă viața de persoană publică și nu a fost niciodată gelos. Nici actrița nu este geloasă, mai ales că știe că vor exista mereu fani care să o copleșească cu iubire și atenție.

”Gelozie! Nici vorbă! Avem, da, foarte mulți fani, din fericire, și la cât mai mulți, să zic așa. Eu sunt cea care sar în brațele oamenilor care văd că mă plac și mă bucur de admirația lor.”, a mai declarat actrița pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: