Life

Maria Buză, dezvăluiri uimitoare despre ziua când a născut: „Ce salvăm? Mama sau copilul?”

Maria Buză, dezvăluiri uimitoare despre ziua când a născut. Actrița a povestit că a trecut prin clipe dramatice la momentul nașterii fiului său.
05.10.2023 | 10:29
Maria Buza dezvaluiri uimitoare despre ziua cand a nascut Ce salvam Mama sau copilul
Maria Buză, dezvăluiri uimitoare despre ziua când a născut. Foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Maria Buză, dezvăluiri uimitoare despre ziua când a născut. Actrița a povestit despre clipele grele prin care a trecut la nașterea fiului său!

Maria Buză, dezvăluiri uimitoare despre ziua când a născut

Maria Buză are un singur copil, pe Andrei, de 21 de ani. Deși acum este cât se poate de mândră de fiul ei și recunoaște că este cea mai mare bucurie a vieții sale, Maria Buză a trecut prin clipe grele când a născut.

ADVERTISEMENT

De altfel, actrița a spus că cea mai grea încercare din viața ei a fost ziua când a născut. Aceasta a aflat abia la spital despre niște complicații grave.

Lucrurile au fost atât de grave că medicii i-au pus soțului ei cea mai grea întrebare.

George Pătrașcu a fost întrebat atunci pe cine ar vrea să salveze, pentru că medicii nu ar fi putut să salveze și mama și copilul.

ADVERTISEMENT

„Cea mai grea încercare din viața mea, din viața noastră, de fapt, a fost ziua în care l-am născut pe Andrei. Am ajuns la spital cu niște complicații mari de sănătate despre care nu știam în timpul sarcinii.

Medicii nu știau cum să acționeze în starea în care eram. Nu era posibil să putem trăi amândoi. Și atunci, George a fost lovit cu întrebarea: „Ce salvăm? Mama sau copilul?”, a spus Maria Buză pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Maria Buză spune că a fost readusă la viață

Maria Buză a mai spus și că medicii de care a avut parte au fost foarte pricepuți și până la urmă au reușit să o salveze și pe ea, dar și băiețelul.

Cu greu au reușit să o aducă la viață pe vedetă, care își amintește cu groază de acele clipe.

ADVERTISEMENT

„Din fericire, am avut parte de gardă și medici care au reușit minunea de a ne aduce pe lume copilul sănătos și pe mine m-au readus la viață!

Greu, foarte greu! Dumnezeu a avut grijă de noi, de noi trei să fim fericiți, nu năpăstuiți!”, a mai spus Maria Buză.

ADVERTISEMENT
Tags: